Vill du blir vår kund?

Det kan ta tid att boka en konferens idag, det är högkonjunktur och många av de bättre hotellen/anläggningarna har ofta fullt. Det är då vår tjänst fungerar som bäst. Istället för att du ska leta så gör vi det åt dig!

Det hela är ganska enkelt. Du skickar dina behov till oss och inom kort har du tre förslag från oss där du enkelt kan jämföra priserna med varandra, anläggningarna är dessutom reserverade till dig så att du kan fundera i lugn och ro. Är du inte nöjd med förslagen så plockar vi fram fler tills du är det.  Vi bokar allt från hotell, konferens, föreläsare, transport och aktiviteter till underhållning och artister.

Vi bjuder dig på våra trevliga kundevent där du får möjligheten att se nya anläggningar, vi vet att det är viktigt för din roll som konferensbokare. Vi skräddarsyr även visningar för en hel avdelning. ”Dinnerjumping” är särskilt populärt då vi äter en trerätters middag tillsammans och ser tre anläggningar. Allt på ca 4 timmar.

Mer om oss…
Konferensidé är en bokningsbyrå som bokar konferenser och events i Sverige och utomlands. Vår tjänst är kostnadsfri och vi bokar allt från exklusive ledningsgruppsmöten till fartfyllda kickoffer. På senare tid paketerar vi även skärgårdsupplevelser och skidkonferenser. Vår styrka är vår kreativa förmåga, vi föreslår, funderar, söker och diskuterar tills vi har hittat det perfekta stället för just dina behov och din grupp. Vi gör det lilla extra, alltid och på riktigt.

Vi kan också skräddarsy stora möten och events. Vi är erfarna projektledare och tar helhetsansvaret från början till slut. Tillsammans med utvalda partners ser vi till att ert event blir precis så som ni önskar och kräver.

För oss är det viktigt att ni som kund blir 100% nöjda. Därför besöker vi ständigt platser runtom i landet och håller oss uppdaterade på trender och nyheter.

Välkommen till oss!

 

Kontakta oss

Telefon
08 - 582 482 80
E-post
bokning@konferenside.se
Adress
Fruviksvägen 2
139 34 Värmdö
Stockholms län

Vill du bli uppringd?