Att samarbeta med Konferensidé

Visionen är att förbli en byrå med personliga relationer till våra kunder och leverantörer, att bygga ett förtroende på lång sikt genom att alltid leverera utmärkt service både vid bokning av konferens och vid projektledning av större events och arrangemang.

Konferensidé etablerades år 2002 och har genom åren haft många nöjda kunder. Anledningen till det är framförallt den personliga servicen och att kunden upplever att Konferensidé vet precis vad kunden vill ha.

Konferensidé är kräsna vid val av leverantörer. Vi jobbar enkom med de bästa inom branschen för att säkerställa hög kvalitet i alla led till kunden. Sällan bokar vi en anläggningen som vi inte själva har besökt och utvärderat. Och vi ser ett stort värde i att bli expert på just er anläggning för att säkert kunna matcha kundens önskemål.

Ett samarbete med oss innebär att vi säljer och marknadsför er anläggning. Vi besöker er för att skapa de bästa förutsättningarna till att presentera er anläggning just på det sätt som ni önskar.

Bokning och hemsida

När kunden gjort sitt val lämnas detaljplaneringen över till er och även fakturering. Vi gör inga påslag mot kunden. På vår hemsida får ni en egen sida med beskrivning, bilder och aktuella erbjudanden/nyheter samt vägbeskrivning.

Det är en modern site med intressant innehåll och en hög integration med sociala medier. Den fylls med reportage från partners och anläggningar, gästbloggare, branschnyheter och roliga samt inspirerande konferenspaket.

Att bli en prioriterad partner.

Det är främst ett närmare samarbete som är den stora vinningen med vårt erbjudande. Att ni blir en prioriterad partner som vi värnar om och arbetar med. Vi vill ge tillbaka till de som vill arbeta med oss därför gör idag kundevent tillsammans våra partners.

Vi håller eventen relativt små, max 15 kunder per tillfälle och det ska kännas exklusivt både för kunden och anläggningen att mötas. Det är så vi säljer både Konferensidé och anläggningarna. Vi tror på den typen av marknadsföring, personligt och att mötas live.

Det är i första hand inte en annonsplats vi erbjuder, utan snarare en bokningspartner. Vi bokar sällan anläggningar vi själva inte besökt och utvärderat, och brinner för kvalitet och personlig service till våra kunder.

Våra kunder

Vi tror på att bygga starka relationer med våra kunder, vi vill se dem som ”medlem” hos oss och därför anordnar vi en rad olika trevliga aktiviteter tillsammans. Det kan vara visningsslingor, spakvällar, unika erbjudanden och föreläsningar gärna i samarbete med er.

Vår servicefilosofi

Vi har tillsammans 25 års erfarenhet från konferens, restaurang och eventbranschen. Vi är ständigt uppdaterad kring nyheter och trender och inte för att vi bör utan för att vi älskar branschen. Vi tror på att ge absolut bästa service i varje möte, det gör vi till våra kunder och det vill vi även göra för er.

Välkommen till oss!

Kontakta oss

Telefon
08 - 582 482 80
E-post
bokning@konferenside.se
Adress
Fruviksvägen 2
139 34 Värmdö
Stockholms län

Vill du bli uppringd?