Smögens Hafvsbad

Välkommen till Smögens Hafvsbad som är idylliskt beläget på den lilla ön Smögen längst ut i västerhavet.

Konferens på Smögens Hafvsbad
I början av förra seklet föddes Hotell Smögens Hafvsbad – kurort och mötesplats på idylliska Smögen. Dåtidens jetset jublade över detta nya vattenhål i Bohuslän och Smögens Hafvsbad blev snabbt ett av säsongens måsten – framförallt för storstadsbor som kom hit för att ”rekreera sig efter vinterns intellektuella ansträngningar”.

Information

Antal rum 76
Antal bäddar 219
Antal konferenslokaler 8
Max antal i konferenslokal 200 pers
Max antal i restaurang 170 pers
Avstånd city 133km
Avstånd flygplats 155km

 

 

På Smögens Havfsbad vet vi att möten och arrangemang, stora som små är en viktig investering för organisationer och företag. Kick off- och konferensaktiviteter på Smögen med havet och naturen runt om ger alla möjligheter till att uppleva mer av livets goda.

Våra konferensaktiviteter tar dig ut till havs med fiske och öbesök, golf på fastlandet och övningar för smaksinnet i form av vinprovning, ostronprovning eller skaldjursprovning. Ja, det är en god början på vad vi kan hitta på tillsammans på just er konferens eller kick off. Våra konferensvärdar tar hand om er hela vägen – från förfrågan, utförande av konferensen till uppföljning.

 

Hotellweekend

100 år av välbefinnande. Spaweekend på Smögen njut av lugnet, stillheten och känslan av det mäktiga lite vilda här längst ute vid Västerhavet. Det är nu promenaden blir en själslig upplevelse, luften är som klarast, skaldjuren är som bäst och vårt spa är som mest inbjudande. Luta dig tillbaka i bubbelpoolen, eller varför inte ta ett svalkande dopp i havet innan du beger dig in till den heta bastun. Mör och skön tar du dig sedan upp till en utsökt tvårätters middag i äkta västkustanda

Boka nu 08 - 582 482 80