Smådalarö Gård Hotell & Spa

Ett av Sveriges största spahotell i Stockholms skärgård. En unik och naturnära destination
med kurerade upplevelser för alla sinnen.

Information

Antal rum 110
Antal bäddar 166
Antal konferenslokaler 10
Max antal i konferenslokal 150 pers
Max antal i restaurang 150 pers
Avstånd city 45km
Avstånd flygplats 55km

Spa, aktiviteter, närodlad mat och personlig service.
Njut av en bekymmersfri tillvaro bara 50 minuter från Stockholm. Här har du har lika nära till lantlig idyll, havets vågor som till utvaldaupplevelser. Platsen har sedan många år varit en exklusiv badort för såväl en medveten storstadsbo som nyfiken sommargäst.

Familjeägda Sabis har ägt hotellet sedan 2011 och sommaren 2021 nylanseras Smådalarö Gård som en av
Sveriges bästa destinationer inom aktivitet och avkoppling. En unik året-runt-destination där vi utvald design och inredning i 110 hotellrum i olika stilar och storlekar och en vacker hörnsvit på 41 kvm. Ett brett utbud av aktiviteter efter säsong finns att tillgå, bland annat padel, tennis, golf och vattensporter.

När återhämtning och avkoppling står på agendan beger du dig till Smådalarö Gård Spa med 2000 m2 njutning både ute och inne. Glöm tid och rum bland flera pooler, bastur och oaser att slappna av på.
Njut av en lyxig spabehandling signerad Kerstin Florian i ett av 6 behandlingsrum inklusive Sveriges enda gruppbehandlingsrum.

En vacker mötesplats
Samla dina kollegor i skärgårdens hjärta och på vår livfulla året-runt-destination. Konferera i någon av våra 12 lokaler och njut av vårt generösa utbud av matupplevelser, aktiviteter och kurerade upplevelser
bara 50 minuter från Stockholm.

Är ni en stor grupp som önskar konferera avskilt eller avsluta med egen middag och fest har vi vår storslagna festlokal Werket med utsikt över Hemviken, hela 7 meter i takhöjd och plats för 150 personer.

Fyll dagen med aktiviteter
Addera en stor dos energi under er vistelse och utforska vårt generösa utbud av aktiviteter med allt från padel, golf, tennis och vattensporter. Både på land och hav ordnar vi team aktiviteter för stora och små grupper. Avsluta kvällen kring vårt biljardbord eller ta en match i shuffle board.

Matupplevelser på Smådalarö Gård
Njut av en helkväll i Brasseriet, ett snack mellan tennismatcherna, drinkar i Bloms Bar, enkopp kaffe på bryggan eller en provning i Vinbaren. På Smådalarö Gård Hotell & Spa är valmöjligheterna och smakupplevelserna många.

På vår restaurang Brasserie & Bränneri får du garanterat en upplevelse utöver det vanliga. Här serveras mat från morgon till kväll, med en meny där klassiska rätter med en twist har sällskap av fisk, skaldjur och säsongens närodlade råvaror. Ät frukost, lunch eller sen middagi det avslappnade sorlet från den öppna matsalen, eller ta ett bord ute på terrassen med utsikt över Hemviken.