Nobis Hotell

Välkommen till Nobis Hotel – mitt i hjärtat av Stockholm city

Information

Antal rum201
Antal bäddar373
Antal konferenslokaler8
Max antal i konferenslokal0 pers
Max antal i restaurang90 pers
Avstånd city0km
Avstånd flygplats45km

Nobis Hotel är ett fristående och oberoende samtida lyxhotell, inrymt i två magnifika byggnader från slutet av 1800-talet på Norrmalmstorg mitt i centrala Stockholm. Vi erbjuder all den bekvämlighet och service som någon internationell affärs- och/eller nöjesresenär kan begära, i en avspänd, klassisk men samtida elegant miljö. Vår ambition är att bjuda våra gäster bara det bästa i varje detalj — och gärna någonting utöver detta.

Nobis Private Rooms erbjuder goda och flexibla möjligheter att arrangera alla slags möten, middagar och events. Nobis Private Rooms består av fem elegant ekboaserade mötesrum med fantastisk takstuckatur och många andra spektakulära, kulturskyddade inredningsdetaljer. En unik miljö som en gång var direktionsvåning för den bank som tidigare huserat i fastigheten. Det största av rummen — bankens gamla styrelserum — har plats för 24 bekvämt sittande, med fin utsikt över Norrmalmstorg genom franska fönster. Det minsta rummet är intimt, med plats för 2-4 för möte, lunch eller middag.

Aktiviteter

Ingen förfrågan är för liten - vi skräddarsydd din upplevelse efter önskemål.

Hotellweekend

Nobis Hotel har totalt 201 rum fördelade i olika rumskategorier samt sviter. Känslan i rummen är lugn, avslappnad och sofistikerad, med en dämpad färgskala, hög bekvämlighet och väl genomtänkta detaljer. Alla hotellrum har utsikt över staden eller mot någon av de vackra innergårdarna.

Boka nu 08 - 582 482 80