Lejondalsslott

Välkommen hit för inspiration, god mat och rekreation.
På Lejondals Slott öppnar vi dina sinnen genom en sagolik slottsmiljö. Vackra sällskapsrum och unika salonger blandas med stora och små konferensrum. Vi välkomnar gäster för både konferens, weekends och andra festliga högtider.
Lejondals Slott ligger nära Stockholm men också övriga världen. Både Arlanda flygplats och Stockholm ligger 35-45 minuters avstånd.

Information

Antal rum 102
Antal bäddar 178
Antal konferenslokaler 19
Max antal i konferenslokal 110 pers
Max antal i restaurang 200 pers
Avstånd city 41.5km
Avstånd flygplats 43.1km

Hotellweekend

Slottsweekend 2990 kr/rum inkl. moms Ta hand om din käresta och kom till oss för en rofylld vistelse i storlagen slottsmiljö! Låt oss se till att ni får en rofylld vistelse där omgivningen kring slottet lockar till sköna promenader eller ta ett boulespel i solskenet. Vårt prisbelönta kök komponerar ihop en smakfull meny med noga utvalda råvaror som kan kombineras med dryckespaket som är utvald till menyn. En vistelse på Lejondals Slott tar både hand om kropp och själ! I paketet ingår: · Del i dubbelrum standard · Slottets frukostbuffé · Ett glas mousserande vin innan middagen · Välkomponerad trerättersmiddag · Morgonrock o tofflor · Choklad och frukt på rummet vid ankomst Mot ett tillägg på 300 kr/rum kan ni lyxa till det ännu mer och bo i ett av våra deluxerrum. Erbjudandet gäller utvalda datum. Avbokning sker senast kl 16:00 dagen före ankomst.

Boka nu 08 - 582 482 80

Erbjudande

Vinterkonferens

Vinterkonferens 2095 kr/person ex. moms På utvalda datum under januari, februari och mars erbjuder vi ett härligt konferenspaket som är extra prisvärt. Vi erbjuder inte bara ett prisvärt helpensionspris utan vi bjuder även på lokalhyran för upp till 100 personer! Så passa på att boka in er konferens hos oss. I paketet ingår Ankomstkaffe med smörgås Tvårätters lunch med mineralvatten/lättöl Eftermiddagsfika hembakat fikabröd Trerättermiddag med mineralvatten/lättöl Logi i enkelrum Generös frukostbuffé Vi bjuder på lokalhyran!* *Gäller ej grupprum.