Hotel Kung Carl

Hotel Kung Carls värdeord passion, hjärta & ansvar är ständigt närvarande under ett besök här och arrangemangen skräddarsys självklart enligt era önskemål. På Hotel Kung Carl kan upp till 70 deltagare mötas i de vackra, anrika, ljusa lokalerna som alla har balkong, kakelugnar, stuckaturer, högt i tak och utsikt över Stureplan.

Information

Antal rum 143
Antal bäddar 5
Antal konferenslokaler 0
Max antal i konferenslokal 100 pers
Max antal i restaurang 150 pers
Avstånd city 0km
Avstånd flygplats 40km

Flexibla konferenslokaler som kan användas för föreläsningar, minimässor, mingel, möten och konferenser. Här erbjuds både dagkonferenser och konferenser som kräver övernattning. Hotel Kung Carl tar emot möten för upp till 70 deltagare i en härlig atmosfär och vackra lokaler med kakelugnar, stuckaturer och högt i tak. Till pausen serveras härlig förmiddagsfika med smoothies, hembakat bröd, olika pålägg och fräscha grönsaker. Lunchen serveras i vår restaurang Bakfickan tre rum & kök, och sedan avslutar vi konferensen med en mysig eftermiddagsfika i konferensloungen.

För upp till 120 personer är sekelskiftesvåningen perfekt för en fest eller ett evenemang. Det här är verkligen en vacker festvåning utöver det vanliga! Den ljusa takterrassen inbjuder till en drink i solen eller middag med utsikt över Stockholms takåsar. Evenemang av alla de slag kan även arrangeras i Biblioteket i den parisinspirerade restaurangen på entréplan eller i den rymliga lobbyn.

Kung Carls Bakficka – Tre Rum & Kök erbjuder många möjligheter i vacker 1900-tals miljö och tidsenlig inredning. Välj mellan Biblioteket, Orangeriet eller Köket för snabba brasserieluncher, klassiska cocktails och nytolkningar av klassiska rätter.

Hotellweekend

Ett underbart hotell att boka hotellweekend för familjen eller kompisgänget.

Boka nu 08 - 582 482 80

Erbjudande

20% rabatt på middagen

Vi erbjuder vårt dagspaket Princess Package till våra konferensgäster; Vårt Princess Package består av kaffe och fralla vid ankomst, 2-rätterslunch som serveras i vår restaurang Bakfickan samt eftermiddagsfika (bakverk, bärshots och frukt). 445.-/ person ex. moms Vi erbjuder även 20% rabatt på middagen för våra konferensgäster på torsdagar i samband med kvällar på Innergården Jazzklubb! (alkoholhaltiga drycker blir ej rabatterade).