Avenyn – Convendum

Mitt på avenyn i Göteborg, i närhet till både flygbussar och centralstationen ligger Convendums nyöppnade cowokring center. Med ett tiotal toppmoderna mötes-och konferensrum i olika storlekar, från de minsta mötesrummen för två eller fyra personer upp till 150 i vår vackra lounge där vi även erbjuder möjligheter till mingel, utställningar och andra events.

Information

Antal rum 0
Antal bäddar 0
Antal konferenslokaler 20
Max antal i konferenslokal 150 pers
Max antal i restaurang 120 pers
Avstånd city 0km
Avstånd flygplats 19.2km

Med en förstklassig service erbjuder våra konferensvärdar en upplevelse utöver det vanliga i en internationell och professionell miljö med högsta standard. Konferensvärdarna tar hand planeringen och ser till att er konferensupplevelse blir precis så bra som ni hoppats och då få ut så mycket som möjligt av era möten. Vi erbjuder en mängd kringtjänster så som flertalet olika konferenspaket, transfer och annan conciergeservice.

Hos Convendum kan man förvänta sig en professionell miljö med ett tiotal fullt utrustade mötes-och konferensrum. Här sitter flertalet företag, så möjligheterna att träffa spännande personer är stort. Vi tar även emot förfrågningar från företag som söker en permanent arbetsplats.

För att få ut det där lilla extra av era möten och konferenser har vi även en mindre takterrass med en av Göteborgs bästa utsikter. På terrassen anordnar vi mingel med dryck och tilltugg efter era önskemål.

  • Direkt anslutning till avenyn med alla restauranger och caféer
  • Mötes-och konferensrum i flera olika storlekar, från två upp till 150 personer
  • Takterrass med en av Göteborgs bästa utsikter
  • Personlig service och planering av era möten

 

Boka nu 08 - 582 482 80

Erbjudande

Kommer inom kort!

Kommer inom kort