7A Posthuset

Mitt på Vasagatan, ett stenkast från Stockholm Centralstation och Arlanda Express, hittar du en av Stockholms mest personliga och tillgängliga mötesanläggningar.

Information

Antal rum 0
Antal bäddar 0
Antal konferenslokaler 25
Max antal i konferenslokal 300 pers
Max antal i restaurang 300 pers
Avstånd city 0km
Avstånd flygplats 9km

7A Posthuset är mycket mer än en levande arbetsplats. Under samma tak hittar du även det bästa läget i Stockholm city för konferenser och event.
Här erbjuder vi 25 unika möteslokaler som passar utmärkt för att arrangera allt från mindre möten till utbildningar, föreläsningar och heldagskonferenser för upp till 300 personer i biosittning.

Posthusets två atrier bjuder på vackert ljusinsläpp och passar större grupper som vill mötas i en ljus och rymlig miljö. Lokalerna är anpassade för att enkelt kunna förvandlas från mötesarrangemang till sittningar för lunch eller middag.

Husets historiska karaktär och läget i city gör 7A Posthuset till ett utmärkt val för ditt nästa event. Här finns lokaler i alla tänkbara storlekar som passar utmärkt för att arrangera mässor, privata fester samt företagsevent för kunder och medarbetare.
Abonnera gärna ett helt våningsplan för exklusiva tillställningar och evenemang. Våra certifierade mötesrådgivare och projektledare hjälper till under hela planeringsprocessen – från idé till succé.

På 7A anser vi att mat och dryck är en viktig del av en lyckad och inspirerande mötesdag. Vi samarbetar därför med välrenommerade cateringföretag och kockar som tar fram menyer efter säsongens råvaror och smaker.
Oavsett om ni önskar enklare frukostar, trerättersmiddagar eller snittar till minglet

Kommunikationer
7A Posthuset ligger endast några meter från Stockholms Centralstation där anländer du till T-Centralen eller Stockholm city med antingen pendeltåg, tunnelbana eller regional/fjärrtåg.
Med Arlanda Express, som avgår på andra sidan gatan från 7A Posthuset, når du Arlanda flygplats på endast 20 minuter.
Från Cityterminalen avgår även direktbussar till både Bromma flygplats och Stockholm Skavsta. Närmsta allmänna parkeringsgarage finns tillgängligt på gångavstånd i Citygaraget på Mäster Samuelsgatan 61

 

Aktiviteter

I 7A Posthuset finns möjligheten att boka allt från exklusiva dryckesprovningar, inspirerande gästtalare till musiktävlingar som höjer nivån på ditt möte eller event. Boka färdiga paket eller skräddarsy ett upplägg utifrån era önskemål. Välj mat och dryck från säsongsanpassade menyer som bjuder på något för alla tillfällen och smaklökar.

Boka nu 08 - 582 482 80