7A Posthuset

Mitt på Vasagatan, ett stenkast från Stockholm Centralstation och Arlanda Express, hittar du en av Stockholms mest personliga och tillgängliga mötesanläggningar.

Information

Antal rum 0
Antal bäddar 0
Antal konferenslokaler 22
Max antal i konferenslokal 350 pers
Max antal i restaurang 540 pers
Avstånd city 0km
Avstånd flygplats 9km

I 7A Posthuset finns 22 olika möteslokaler som erbjuder stora möjligheter att anpassa ytan efter specifika behov. Här hittar du allt från mindre mötesrum till den spektakulära Boberghallen som med sina vackra valv och bevarade takmålningar passar perfekt för mingel, mässor och middagar för upp till 540 personer. Anläggningens två atrier har kapacitet för 350 deltagare vardera och bjuder på ett vackert ljusinsläpp. Dessa möteslokaler är anpassade för att enkelt kunna förvandlas från konferens- och mötesarrangemang till sittningar för lunch eller middag.

Aktiviteter

I 7A Posthuset finns möjligheten att boka allt från exklusiva dryckesprovningar, inspirerande gästtalare till musiktävlingar som höjer nivån på ditt möte eller event. Boka färdiga paket eller skräddarsy ett upplägg utifrån era önskemål. Välj mat och dryck från säsongsanpassade menyer som bjuder på något för alla tillfällen och smaklökar.

Boka nu 08 - 582 482 80

Erbjudande

Digitala möten

Direktsända möten, webinar eller presentationer med vem som helst och få hjälp med mötesanteckningar, skärmdelning, mötesplanering och snabbmeddelanden. Våra centrala mötesrum är utrustade med tekniken som gör det möjligt att samarbeta på distans och dessutom finns en AV-tekniker på plats. Tv-skärm, kamera med inbyggd mikrofon, Wifi och givetvis nybryggt kaffe ingår. Vi skräddarsyr ditt mötesupplägg!

Max antal: 250 deltagare
Pris från 3000 kr