7A Odenplan

Ett stenkast från Odenplan, på bästa läget i Vasastan, hittar du vår näst största mötesvåning om totalt 2000 kvadratmeter. Samtliga möteslokaler ligger i anslutning till rymliga lounger med ståbord och trevliga soffgrupper som skapar en hemtrevlig miljö för pauser och mingel.

Information

Antal rum 0
Antal bäddar 0
Antal konferenslokaler 14
Max antal i konferenslokal 350 pers
Max antal i restaurang 200 pers
Avstånd city 0km
Avstånd flygplats 9km

Här finns alla förutsättningar för att arrangera större evenemang som mässor, seminarier, konferenser eller skiljedomar.

Det går även utmärkt att abonnera hela våningen för privata tillställningar och exklusiva evenemang. Anläggningen har två terrasser varav den ena är en unik takterrass med stor bar och generös mingelyta. Här passar det perfekt att anordna storslagna fester med privat ingång direkt från Odengatan. På markplan, en trappa ner, hittar du Gyldénterrassen som går att boka för allt från mingel till privata tillställningar. Våra certifierade mötesrådgivare och projektledare hjälper till under hela planeringsprocessen – från idé till succé.

På 7A anser vi att mat och dryck är en viktig del av en lyckad och inspirerande mötesdag. Vi samarbetar därför med välrenommerade cateringföretag och kockar som tar fram menyer efter säsongens råvaror och smaker. Oavsett om ni önskar enklare frukostar, trerättersmiddagar eller snittar till minglet.

Kommunikationer
7A Odenplan ligger mitt i Stockholms nya knutpunkt på bästa läget i Vasastan. Hit tar du dig enkelt med stadsbuss, tunnelbanans gröna linje eller pendeltåget som stannar vid Odenplans station. Besöksparkering finns tillgänglig i samma byggnad som vår anläggning. 7A Odenplan når du via Norrtullsgatan 6.

Aktiviteter

Här erbjuds allt från exklusiva dryckesprovningar, inspirerande gästtalare till matlagningsaktiviteter som höjer nivån på ditt möte. Välj mat och dryck från säsongsanpassade menyer som bjuder på något för alla tillfällen och smaklökar. Oavsett om ditt sällskap önskar frukost, snittar, julbord eller trerättersmiddag kommer ni inte att bli besvikna!

Boka nu 08 - 582 482 80