Teambuilding

Alla konferenser borde innehålla en teambuildingaktivitet. I grupp löser ni utmaningar, gåtor eller ska tillsammans utöva någon form utav fysisk aktivitet.
Alla behövs och det lag med bäst samarbetsförmåga vinner.

Här har vi valt ut de aktiviteter vi vet är storsäljare hos våra partners, så att ni enkelt kan få det samlat på en och samma plats.

Ring oss så guidar vi dig!

Kontakta oss

Telefon
08 - 582 482 80
E-post
bokning@konferenside.se
Adress
FENIX VÄG 16
134 33 Gustavsberg
Stockholms län

Skärgårdsmästarna

Kombination av fart, naturupplevelse och tävling gör denna aktivitet till något extra. Varje grupp får en surfplatta och sjökort. Först i mål vinner.

Antal personerFrån 10-
Startprisfr 12 000kr
Pris per person495 kr

Ipadrally

Gruppen delas in i mindre grupper och beger sig iväg, de guidas hela tiden av sin iPad och på varje plats de besöker finns utmaningar. Passar i City men också på landet.

Antal personer10 – 1500
StartprisOffert
Pris per personOffert

Fångarna på Kastellet

En bra kombination av lekfylld gruppdynamik och spännande tävling. 10 olika stationer, fartfyllt och kul. Rekommenderas varmt, på Vaxholm!

Antal personer10-100
Startpris0kr
Pris per person468 kr

After Work Fiske

Konferera en heldag och åk sedan ut mot Skärgården för ett par timmars sportfiske. Avsluta gärna med en middag på en skärgårdskrog.

Antal personer4 – 100
StartprisOffert
Pris per personFrån 1390kr

Ledarskapsträning

Kan du leda dig själv kan du leda andra. Att öva sig i kommunikation med hjälp av hästar är en utmaning. Både roligt och teamutvecklande.

Antal personer3-20
StartprisOffert
Pris per person750 kr

Klassisk Fem Kamp

Visst är det ändå skoj med en riktigt bra fem-kamp? Perfekt för sommaravslutningen. Det finns en mängd olika grenar och riktigt bra för större grupper.

Antal personer10 – 100
StartprisOffert
Pris per personOffert
×

Boka nu