Föreläsare & talare

Boka föreläsare och underhållning till din konferens!

Budskapet framför allt. Det räcker inte med att deltagarna underhålls för stunden. De måste ges något att tänka på också. Något att reflektera över.
De måste stimuleras, provoceras, inspireras och motiveras.

Vi har ett brett nätverk och kan ge rådgivning för personaldagar, inspiration, ledarutveckling och events.

Vi kan också garantera de bästa uppläggen för underhållning vare sig det är en liten jazztrio eller storband till större kända artister.

Hör av dig till oss så hjälper vi dig!

Kontakta oss

Telefon
08 - 582 482 80
E-post
bokning@konferenside.se
Adress
Fruviksvägen 2
139 34 Värmdö
Stockholms län

Amelia Adamo

Entreprenörskap, omvärld, kreativitet och ledarskap.
Amelia är chefredaktör, föreläsare och moderator.
Hon är mest känd för att hon startat Amelia, Tara och M-magasin.

Göran Adlén

Sveriges ledande trendspanare som sedan 14 år presenterat sin Trendrapport. En spanare och föreläsare samt även moderator som alltid är steget före.

Olof Röhlander

Enligt Dagens Industri den mest bokade talaren de senaste åren. I sina föreläsningar behandlar Olof grunden till alla relationer kommunikation och att det handlar om personlig utveckling och attityder.

Alexandra Pascalidou

Alexandra både föreläser och leder olika typer av möten, konferenser och events. Alltid lika påläst och förberedd oavsett sammanhang och som föreläser om bl.a. mångfald, jämställdhet och jämlikhet.

Dennis Westerberg

Dennis Westerberg  föreläser under rubriken – Arbetsglädje – Gör det du älskar och älska det du gör. Dennis är alltid lika noga med att skapa en skräddarsydd föreläsning som passar med kundernas syfte och mål.

×

Boka nu