Vann Spa Hotell och Konferens

Checka in – andas ut!
Vann Spa Hotell och Konferens ligger strategiskt placerat för såväl en aktiv konferens eller en lugn spakonferens i det vackra Bohuslän på den svenska västkusten 50 minuter från Trollhättans flygplats.

Information

Antal rum 156
Antal bäddar 320
Antal konferenslokaler 9
Max antal i konferenslokal 300 pers
Max antal i restaurang 300 pers
Avstånd city 0km
Avstånd flygplats 0km

EFFEKTIVA KONFERENSER OCH ANDRA GODA MÖTEN

VANN Spa Hotell och Konferens är vana värdar för möten i alla format. Från stora konferenser till minimässor. VANNs värdskap garanterar att du får full valuta för dina investeringar. Hotellet är vackert beläget vid

Gullmarsfjordens strand. Här finner du allt från upplevelser som har med natur, spa och mat i världsklass att göra till mer aktiva möten som walk and talk, paddling och skogsfloating m.m..

Hotellweekend

NATURNÄRA SPAHOTELL I BOHUSLÄN! Vann är vackert beläget vid Gullmarsfjordens strand 20 min nordost om Lysekil. Med ett 1000 kvm spa och 9 olika pooler är du omsluten av vatten både ute och inne. Träna i vårt inne/utegym eller prova vår hinderbana. Här finns något som passar alla. Restaurangen är kravmärkt och arbetar i stor utsträckning med lokala producenter. Välkommen i!

Boka nu 08 - 582 482 80

Erbjudande

Boka heldagspaket

Konferens med helpension. Helpension ett dygn med logi i dubbelrum och stor frukostbuffé. För- och eftermiddagskaffe med hembakade delikatesser. Lunchbuffé med nybakt bröd, salladsbord och varmrätt. Bordsvatten samt kaffe ingår. Tvårätters supé på kvällen samt entré till spa. Pris per person fr 1195 kr ex moms.