Sunlight Hotel Conference & Spa i Nyköping

Lugnt och fokuserat, fyllt med aktiviteter och intensivt eller drivet och händelserikt, vad är en bra konferens för dig? Som värd är vi nyfikna och våra konferenslokaler står redo att möta all mellan mässor och galor till intima styrelsemöten.

Information

Antal rum 152
Antal bäddar 215
Antal konferenslokaler 13
Max antal i konferenslokal 500 pers
Max antal i restaurang 400 pers
Avstånd city 0km
Avstånd flygplats 9km

Konferens-all-inclusive eller en snabb sittning oaktat har vi mängder av konferensaktiviteter att välja mellan. Är ni go kart, padel eller SPA? AW eller fyrklasade vinupplevelser? För de som vill kombinera konferens med nöje ligger även NGK’s golfbana, BodaBorg, Ryssbergens Alpina och Nyköpings hela nöjesutbud nära till hands. Hos oss är det nära, nära till allt.

Välkommen till en familjeägd hållbar tillflyktsort i industrimiljö, en timme från Stockholm.

Lugnt och fokuserat, fyllt med aktiviteter och intensivt eller drivet och händelserikt, vad är en bra konferens för dig? Som värd är vi nyfikna och våra konferenslokaler står redo att möta allt mellan mässor och galor till intima styrelsemöten. Hos oss blomstrar pulsen och flödet av människor och idéer – här möts historia, nutid och framtid i en välkomnande miljö där du lätt kopplar av, kopplar upp, möts och inspireras.

Våra ljusa, luftiga konferenslokaler och vår lyhörda personal finns alltid till hands för att se till att allt går smidigt, från planering tillgenomförande. Så oavsett om du planerar en mindre konferens eller en större sammankomst, kan vi erbjuda det du behöver för en lyckad, minnesvärd och hållbar tillställning – från morgonkaffet till den sena timmen.