Sundbyholms Slott

Sundbyholms Slott ligger naturskönt intill Mälarens södra strand, omgiven av en lång sandstrand, en frodig slottspark, en prisbelönad marina och välkomnande bokskogsalléer.

Information

Antal rum 109
Antal bäddar 233
Antal konferenslokaler 9
Max antal i konferenslokal 250 pers
Max antal i restaurang 350 pers
Avstånd city 110km
Avstånd flygplats 133km
 Det fyrstjärniga konferenshotellet ligger i flera byggnader och inrymmer allt från dubbelrum till lyxiga sviter med bubbelbadkar. Hela slottet är restaurang och festvåning och i de spännande slottsvalven äter gästerna frukost.

Hotellweekend

Hotellweekend Sundbyholms Slott erbjuder en mängd olika weekendpaket med fyrarätters middagar och bordsserverade skaldjursplatåer vid vita dukar och tända ljus. Utvalda helger erbjuds även vinprovningar och champagneprovningar med slottets sommelier. Vår, höst och vinter finns ett brett utbud av spännande och interaktiva mordgåtor med professionella skådespelare till en trerätters middag med övernattning.

Boka nu 08 - 582 482 80

Erbjudande

Erbjudande

Erbjudande Från november till och med april ligger årets bästa erbjudande med val mellan en dags fri lokal, välkomstdrink och 20% rabatt på någon av temamiddagarna 1700-tals maskeradbal alternativt vikingamiddag. Under kvällar då slottet har julbordssittningar kan den trerätters konferensmiddagen utan tillägg bytas ut mot slottets stora julbord.