Stora Brännbo

”Stora Brännbo Konferens & Hotell är en skandinavisk och hållbar mötesplats med helhjärtad service i Sigtuna, endast 15 min från Arlanda Airport, mittemellan Stockholm och Uppsala. Vi hjälper dig med de bästa
förutsättningarna för ditt möte i våra 37 fullt utrustade konferenslokaler för upp till 200 gäster.

Information

Antal rum 101
Antal bäddar 150
Antal konferenslokaler 37
Max antal i konferenslokal 200 pers
Max antal i restaurang 250 pers
Avstånd city 47km
Avstånd flygplats 16km

 

 

Vi har möteslokaler i olika storlekar med rum för ledningsgruppsmöte, konferenser, kick-offer, utbildningar och vernissager. Våra lokaler har hög takhöjd och stora fönster som ger bra ljus och fridfulla vyer över parken. Alla har modern utrustning och flexibel möblering för att passa era behov – oavsett syftet med ert möte.

Hos oss är maten en viktig del i din upplevelse på Stora Brännbo, vare sig du är här som en del av ditt arbete eller på din fritid. Vi vill ge dig en modern måltidsupplevelse med basen i den svenska kökskonsten. Vår meny tar utgångspunkt i säsongen med omtanke om djur, natur och människa. Svenskt, ekologiskt och närproducerat är ledord för oss. Maten lagar vi med kärlek och omsorg, så att du som gäst får en upplevelse för flera sinnen.

Vi lagar mat för dagen, som värnar om framtiden.

Stora Brännbo-när mötet är viktigt!

Aktiviteter

Allt fler väljer att lätta upp konferensen med bra aktiviteter som stärker gruppen genom samarbeten och klurigheter. Vi har flera aktiviteter som kan passa såväl stora som små grupper. Hos oss varvar ni lek och skratt med problemlösning och utmaningar vare sig aktiviteten genomförs utomhus eller inomhus, beroende på väder och önskemål. Stora gräsytor bjuder in till utomhusaktiviteter och i anslutning till receptionen har Sigtuna Yoga Center sina fina lokaler med förmånligt pris för Brännbo´s gäster.

Boka nu 08 - 582 482 80

Erbjudande

Erbjudande från Stora Brännbo

Kommer inom kort.