Siggesta Gård

Välkommen till en modern konferensgård på Värmdö för exklusiva möten med högre krav. Hos oss kan du förutom högklassiga lokaler och bästa service också få hjälp med att planera ditt möte och fylla dagen med innehåll som ger största vinning för dig som kund.

Information

Antal rum 58
Antal bäddar 148
Antal konferenslokaler 12
Max antal i konferenslokal 625 pers
Max antal i restaurang 350 pers
Avstånd city 51.2km
Avstånd flygplats 72.2km

Vi erbjuder ett antal unika tjänster som hjälper dig som bokare, chef eller koordinator att få ut mesta möjliga av ditt möte hos oss. Vi utgår från erkända vetenskaper kring lärande, utveckling och kommunikation övningarna är oftast kopplade till djur, natur eller aktivitet.

Exklusiva konferenslokaler

ORANGERIET
Orangeriet vår medelhavsinspirerade lokal med stora glaspartier, fikon och olivträd i vackra rostiga plåtkrukor. Lokalen passar bäst för den som vill ha en avslappnad mötesform eller workshop. Ljuset flödar in i lokalen från både fönster och tak och ger ett skönt ljus och energi till mötesdeltagarna. Rymmer 80 personer.

MUNKEN
Den gamla Munken eller Munkkällaren som den också kallas har källarvalv från 1500-talet som man kan se genom Munkens golv. Rummen har bevarats i en gedigen karaktär med hemtrevliga detaljer. Förutom att lokalen är optimal för unika möten så rekommenderar vi också att man lägger till en aktivitet som vinprovning med mingel i dessa fina lokaler. Rymmer 100 personer.

LOGEN
Logen är inredd med egen karaktär och känsla och rymmer upp till 700 personer, en läktare som tar 535 och plats för 300 matgäster. Lokalen har egen bar, intilliggande loft och entréhus som kan agera grupprum men framförallt finns här även en stor scen med tillhörande teknik och backstageområden. Rymden och flexibiliteten i den här lokalen gör att den passar utmärkt för heldagsaktiviteter, event, kvällsarrangemang, stora företag men också för TV-inspelningar och fotograferingar.

SMEDJAN
Smedjan är en unik konferenslokal för den lilla gruppen med utsikt över det vackra träsket med djurlivet utanför fönstret. För de som vill ha avskildhet och lugn rekommenderar vi att man hyr hela huset med 9 bäddar och eget konferensrum. Rymmer 10 personer.

BYHUS 2 & 6
För er som sover över i Byhus 2 eller 6 finns möjlighet att boka husens egna konferensrum i direkt anslutning till ert boende. Båda husen har 22 bäddar och konferensrum rymmer 20 personer.

SALONGEN
En magnifik lokal i vår Herrgård som rymmer mellanstora grupper som vill ha en exklusiv känsla och miljö att arbete ostört i. Rymmer 55 personer.

GLOBETROTTER
En av de mest stilrena lokalerna i vår vackra Herrgård med utsikt över gården. Rymmer 30 personer.

RYTTMÄSTARNS
Ett intimt och ombonat rum i Herrgården för den mindre gruppen som vill ha en lugn och stillsam miljö. Rymmer 8 personer.

OSTINDISKA RUMMET
Ett rum inspirerat av resor till Ostindien på 1700-talet. Rummet är intimt och inrett som ett hem. Rymmer 8 personer.

GLASS OCH GOTT
Välkommen att konferera i vår godisbutik. Här finns plats för 14 personer vid det vackra träbordet

Aktiviteter

Vi tycker det är viktigt att du som kommer till oss med ditt företag får ut så mycket som möjligt av din vistelse här. Vi jobbar med ett hållbart helhetstänk och förstärker upplevelsen genom att låta hjärtat vara med. Att lägga in ett eller två pass med aktiviteter som anpassas efter gruppen och syftet ger ett mervärde till er konferens hos oss. Vi jobbar med 3 teman: Hållbar livsstil, Hållbara organisationer samt Hållbar miljö. Du hittar bland annat dessa aktiviteter hos oss: Silent Walk eller Yoga, Bootcamp, naturträning, olika teamövningar som buschraft, outdoor cooking, naturvandringar, lär dig tala med hästar, Mat & smakresa, gör din egen korv, drinkskola, eller ölprovning med Värmdö Bryggeri. Vi erbjuder även bastu & badtunna, utegym samt vackra

Hotellweekend

Ett boutiquehotell med själ – Ett hotell i toppklass som öppnade upp de första 12 rummen hösten 2013. Nu består hotellet av 8 hus, 58 rum, 5 glampingtält och 148 bäddar alla i unika miljöer. Alla rum på hotellet är omsorgsfullt inredda i en mix av lantlig charm och modern design, allt handplockat med omsorg och fokus på detaljer. Renoverat, med tanken att bevara husets karaktär och välkomna det in i 2000-talet. Sängarna är från Mille Notti och kakel från Marrakesh. Vi har enkelrum, dubbelrum, familjerum, villa och svit – och vi älskar inredning och vällagad närproducerad mat.

Boka nu 08 - 582 482 80