Runö Möten & Events

Runö Möten & Events ligger inbäddat på en egen halvö i Stockholms norra skärgård, 30 minuter från Stockholm och bara 40 minuter från Arlanda. Här arrangeras allt från små möten, stora konferenser till spektakulära events, allt med en vacker och inspirerande inramning.

Information

Antal rum 220
Antal bäddar 244
Antal konferenslokaler 30
Max antal i konferenslokal 600 pers
Max antal i restaurang 380 pers
Avstånd city 30km
Avstånd flygplats 35km

Miljö, känsla, måltider och engagemang är viktiga ingredienser för att ge trygghet och mod att förverkliga en idé. Runö Möten & Events har lokalerna, hotellbäddarna, ett fantastiskt kök och de perfekta omgivningarna. Men framförallt finns lusten, kompetensen och drivet att alltid skapa det bästa mötet någonsin!

Hotell
Här finns 220 hotellrum, fördelade på nio hus. Alla med helkaklade badrum med dusch och värmegolv som standard. TV, tillgång till trådlöst nätverk och en liten arbetsplats finns på alla rum. För mindre mötesgrupper erbjuds boende och konferenslokal i ett avskilt hus. Fri tillgång pool, stort gym och bastu. Även boule, frisbeegolf, biljard, karaoke och mycket mer är fritt att använda under och efter mötesdagen.

Stora och små möten
I Runöhallens 800 kvm ges mötet utrymme och fokus. Med uppdaterad teknik, möjligheter till grupparbeten i samma lokal och en kaffelounge för smidiga pauser, ges alla förutsättningar till lyckade möten för upp till 600 personer. Godsentrén gör att bilar och stora produkter kan exponeras här inne och standard tekniken ingår i lokalhyran. Anläggningen består av flera byggnader med utsikt över hav och ängar. Här finns ett 30-tal mötesrum i varierande utförande och storlekar. Bland annat små rum med fåtöljer till stora ljusa lokaler på 160 kvm. De största lokalerna passar utmärkt för grupper mellan 50 och 110 personer.

Fest & Galamiddag
Restaurangen och Cafét på Runö Möten & Events är KRAV-certifierade. De två restaurangerna i huvudbyggnaden och även Runöhallen och Cafét passar utmärkt för galamiddagar och festliga aktiviteter. Här finns alla möjligheter att överraska gästerna med en kväll utöver det vanliga!

Hitta till Runö Möten & Events
Väljer du att resa kommunalt till Runö Möten & Events tar du tåget, Roslagsbanan, från Östra station till Åkersberga och sedan taxi (ca 4 km) eller stiga av vid Åkers Runö och promenera 2 km. Tågresan tar ca 40 minuter. Bilresan från Stockholm till Runö Möten & Events går via E18 tar ca 30 minuter. Här finns en stor parkering utan kostnad.

Aktiviteter

Det finns stora aktivitetsytor. På flera platser ute och inne ges möjligheter till gruppaktiviteter. Vi samarbetar med flera duktiga arrangörer som anpassar aktiviteten till en rolig och stärkande upplevelse. Halvön består till stor del av ett naturreservat där ”Walk & Talks” och natursköna marker gömmer massvis av möjligheter att hämta kraft inför dagens arbete.

Boka nu 08 - 582 482 80