Rönneberga Konferens

Rönneberga är en konferensanläggning i natursköna omgivningar på Lidingö, 20 minuter från Stockholm. Här på Elfviks udde, med Stockholms inlopp som bakgrund, har det anordnats konferenser, kurser och fester i årtionden.

Information

Antal rum 104
Antal bäddar 160
Antal konferenslokaler 16
Max antal i konferenslokal 220 pers
Max antal i restaurang 240 pers
Avstånd city 15km
Avstånd flygplats 0km

Men vi är betydligt mer än bara en konferensanläggning. Här finns en märkbar känsla av värme och gemenskap. Och den smittar av sig på våra gäster. Kanske sitter vår historia kvar i väggar-na: hit har folk kommit för att mötas och lära av varandra ända sedan 1969. Självklart har anläggningen byggts ut och moderniserats för att passa dagens höga krav på konferenskomfort. Men själen i Rönne-berga lever vidare i den folkliga, jordnära andan. En anda av engagemang och nyfikenhet. En anda som bara måste upplevas!

Möteslokal med havsvy

På Rönneberga finns 16 konferenslokaler och mötesrum i olika storlekar, alla utrustade med nya projek-torer och wifi. Lokalerna har gott om ljus och havsutsikt genom stora fönster. Självklart möblerar vi rummen efter önskemål och typ av konferens. Vår mest exklusiva lokal, Eken, ligger i en av hotellrums-byggnaderna och är en privat konferensvåning med mötesmöjligheter för 16 personer. Här finns även en egen altan med havsvy.

Matsalen Verandan

Njut av vällagad mat och goda drycker i Rönnebergas nyrenoverade restaurang Verandan. Här serveras modern och vällagad mat med familjära smaker av det skandinaviska köket men med influenser från världens alla hörn. Frukost, lunch och middag, ni kan räkna med att lämna Verandan mätta och belåtna.

Badhuset

Vårt badhus ligger som en egen liten oas och är en härlig plats att börja eller avsluta dagen på. Här finns en större pool med jetstrålar och bubbelplattor och bredvid den två bubbelpooler att värma sig i. Det finns även regndusch, ångbastu och en stor inglasad torrbastu med utsikt över poolområdet. I badhuset hittar du även vårt gym.

 

Boka nu 08 - 582 482 80

Erbjudande

Boka konferens på Rönneberga

Kommer inom kort