POPHOUSE och ABBA The Museum

Välkommen till Pop House – with a passion for pop!
Pop House Hotel ligger på vackra Djurgården ett stenkast från city och i samma hus som ABBA The Museum. Pop House erbjuder en kreativ miljö för er nästa konferens eller event! Med musiken i fokus har de skapat en plats för inspirerande möten!

Information

Antal rum 49
Antal bäddar 98
Antal konferenslokaler 5
Max antal i konferenslokal 100 pers
Max antal i restaurang 150 pers
Avstånd city 2km
Avstånd flygplats 9km

 

 

Pop House är perfekt för dig som vill ha en central konferensanläggning men ändå uppleva lugnet från Djurgården. Pop House erbjuder (tillsammans med Cirkus och ABBA The Musem) mötes- och eventmöjligheter för 5-1600 personer. Glashuset (som ligger i anslutning till restaurangen Pop House Food&Bar) är en perfekt yta för mingel, paneldiskussioner, liveframträdanden, konferenser, seminarier och andra typer av event. Här kan vi ta emot upp till 250 personer. För den mindre gruppen rekommenderar vi några av våra hotellsviter som är perfekta mötesrum. Till exempel kan ni konferera i vårt MAMMA MIA! The Party rum som har genomgått en total förvandling och byggts om till en mysig grekisk by. Förhöj ert besök hos oss med en guidad tur i ABBA The Museum och avsluta sedan med en middag i vår restaurang.

Aktiviteter

Det finns mycket att göra på Pop House för att förhöja upplevelsen. Gå en guidad tur i ABBA The Museum tillsammans med Owe Sandström (ABBAs original kostymdesigner). Du får chansen att träffa Owe Sandström i museets Tailor Studio exklusivt efter stängning. Runt om Pop House Hotel finns det mycket grönområden och möjligheter till att hitta på olika aktiviteter.

Hotellweekend

Vi erbjuder många olika hotellpaket med biljetter till föreställningar på Cirkus eller till MAMMA MIA! The Party som spelas på Tyrol.

Boka nu 08 - 582 482 80

Erbjudande

Inom kort

Inom kort