Pensionat Styrsö Skäret

Pensionat Styrsö Skäret, det lilla stället med den stora omtanken
I Göteborgs skärgård finner du ett äkta skärgårdspensionat

Information

Antal rum 13
Antal bäddar 26
Antal konferenslokaler 3
Max antal i konferenslokal 24 pers
Max antal i restaurang 80 pers
Avstånd city 15km
Avstånd flygplats 45km

I gammaldags hemtrevlig atmosfär möts du av värme och omtanke så snart du har öppnat dörren till pensionatet. Här kan du njuta av något riktigt gott, köket kan stoltsera med en vällagad meny tillagad på omsorgsfullt utvalda ekologiska och KRAV-märkta råvaror. Här älskar vi att ta hand om våra gäster oavsett om du kommer som konferens- eller som middagsgäst.
Välkommen till skärgården!

Aktiviteter

På ön finns mängder av platser att upptäcka på egen hand och till fots blir upplevelsen ännu rikare. Här finns vandringsleder som tar dig längst ut i havsbandet och till utsiktsplatser högt upp. Vintertid händer det att isen lägger sig i vikarna och att det blir möjligt att promenera mellan kobbarna. Under sommaren finns flera fina badplatser att välja på och fullt av klippor för dig som vill bada ostört.

Hotellweekend

Att bo på vårt skärgårdspensionat är som att förflytta sig ett sekel tillbaka i tiden – hela huset andas skärgårdshistoria. Pensionatet ligger bara ett stenkast från havet och utsikten från matsal och terrass är storslagen. Vintertid sprakar brasan i mormors finrum och under sommarkvällarna njuter vi av skärgårdslunch i en grönskande trädgård. Närheten till havet sätter också sin karaktär på vår meny. Dagens färska fångst och salta skaldjur när säsongen bjuder är givna inslag. Men här finns också ekologiska kötträtter och vegetarisk meny. Vi köper aldrig rödlistad fisk för att kunna laga mat med gott samvete och vi väljer noga ut ekologiskt närproducerade och KRAV-märkta råvaror.

Boka nu 08 - 582 482 80

Erbjudande

Fira påsken hos oss!

Med påsken kommer våren till skärgården och det är dags att öppna dörren till glasverandan och njuta av en första solstund på Pensionatets altan. Närheten till havet sätter också sin karaktär på vår meny. Boka ett eller två dygn: Långfredag – Påskdagen Ni får kaffe med hembakad kaka under eftermiddagen, Pensionatets aperitif, Trerätters påskmeny, Pensionatslogi med frukostbuffé 600 kr i rabatt vid bokning av 2 personer