Operakällaren / Operaterrassen

Välkommen till Operakällaren / Operaterrassen – möjligheternas hus

Information

Antal rum 0
Antal bäddar 0
Antal konferenslokaler 8
Max antal i konferenslokal 555 pers
Max antal i restaurang 324 pers
Avstånd city 0km
Avstånd flygplats 30km

Historiens vingslag präglar stämningen i vår kulturminnesmärkta byggnad, men det är också innovationernas och möjligheternas hus. Belägen i Kungliga Operahuset finns här inte mindre än fyra restauranger, vinkällare, konferensrum och festvåningar. Hos oss kan du anordna allt ifrån det lilla mötet till den magiska galaställningen för 600 gäster. Njut av Stockholms bästa utsikt över Kungliga slottet, riksdagshuset och Stockholms ström där varje årstid har sin speciella charm.

När gästlistan är lång och mötet kräver stor yta har Operakällaren det perfekta konferens och festvåningsutrymmet: Operaterrassen. Med panoramafönster och plats för 250 gäster är denna lokal, belägen på tredje våningen, en utmärkt plats för både konferenser och andra event. Det finns goda möjlighet att dela upp terrassen i mindre sektioner, via Rotundan är snäppet större och tar 325 personer i biosittning.

Operakällaren är en av Sveriges mest berömda restauranger och är medlem i ”Les Grandes Tables du Månde/Traditions & Qualite” en sammanslutning av världens förnämsta restauranger. Operakällaren har fem röda bestick och en stjärna i Guide Michelin.

Sedan augusti 2021 är maten signerad och under ledning av kökschef Viktor Westerlind, som tidigare arbetat på stjärnkrogar så som F12, Frantzén och Aira. Utöver sina många år som kökschef har Viktor tävlat för svenska kocklandslaget där han tagit silver i Culinary World Cup och guld i Culinary Olympics. År 2009 vann han även Årets Kock.

Operakällaren drivs av Nobis Hospitality Group.

Aktiviteter

Möjligheternas hus mitt i city - vi skräddarsyr din upplevelse efter önskemål.

Boka nu 08 - 582 482 80