Nynäs Havsbad

Konferens i Skärgården på vackra Nynäs Havsbad

Ett klassikt kurhotell i en unik skärgårds miljö med anor från 1905. Vi erbjuder förstklassigt boende, kulinariska upplevelser och en inbjudande spaavdelning på klipporna vid havet. En frizon från stress skapad för kreativt arbete och avkopplande fritid – en kurort för själen.

Information

Antal rum 73
Antal bäddar 114
Antal konferenslokaler 11
Max antal i konferenslokal 90 pers
Max antal i restaurang 120 pers
Avstånd city 35km
Avstånd flygplats 0km

Kreativ Mötesmiljö
Nynäs Havsbad är en idealisk mötesplats för mindre och medelstora grupper som värderar kvalitet och personlig service. Hos oss kan du konferera i en inspirerande, ostörd miljö direkt vid havet. En mötesplats som ger utrymme för lugn och eftertanke, som får oss att sänka pulsen och trivas i nuet. Det är då vi skapar förutsättningar för hjärnan att arbeta som bäst, så vi får den största nyttan av våra möten och konferenser.

Hotellweekend

Upplev en helg hos oss. Här fångar du årstidernas växlingar som ingen annan stans. Havet, himlen och klipporna förvandlar varje år Nynäs Havsbad till fyra särpräglade upplevelser, var och en med sin tjusning. Vår spaavdelning finner du en bit ut i fjärden vilande på pålar och klippor. Ett par timmar här ger själen ro och kroppen ny energi. Den stora sittpoolen är lika uppskattad vinter som sommar. Kryp ned, luta dig tillbaka och låt blicken vila på horisonten innan det är dags att göra dig iordning för den väntande middagen i Vinterträdgården.

Boka nu 08 - 582 482 80

Erbjudande

Nynäs Havsbads ”Starta veckan möte med bad och aktivitet”!

Boka en mötesdag med fri havsutsikt, vinterbad och måbra aktivitet - det kommer garanterat ge extra energi till mötet och deltagarna. Under dagen bjuder vi på en Yoga eller Bodyfix( bodyfix är en lite mer pulshöjande aktivitet med en blandning av box, styrka och kondition). I helpension ingår följande: Ankomstkaffe med nybakta scones, 2-rätters lunch med sill, lax och salladsbuffé, eftermiddagskaffe med hembakat, logi, frukost. Lån av badrock och tofflor till bad , bastuoch relax. Alla gäster har också fri entré till vårt nya gym öppet kl.07,00-22,00. Pris enkelrum 2295 kr/person, del i dubbelrum 2095 kr/person exkl. moms Gäller med ankomst måndagar, tisdagar samt onsdagar i jan-mars