Krusenberg Herrgård

Inspireras i en idyllisk herrgårdsmiljö. Med sitt perfekta läge från både Uppsala, Arlanda och Stockholm är Krusenberg Herrgård endast en kort bilresa från vår huvudstad.

Information

Antal rum 60
Antal bäddar 78
Antal konferenslokaler 11
Max antal i konferenslokal 90 pers
Max antal i restaurang 130 pers
Avstånd city 58km
Avstånd flygplats 28km

Låt den pampiga miljön, de flexibla konferenslokalerna, den personliga servicen, det generösa aktivitetsutbudet och den eleganta matupplevelsen sätta ramarna för ert nästa event eller konferens. En sagolik plats för alla typer av arrangemang. Här får du och dina gäster eller deltagare mingla i vackra salonger och konferera i historiska lokaler. Detta kombinerat med matupplevelser, aktiviteter och grönskande omgivningar.

Herrgården byggdes att tjäna som ett representativt hem men också en plats för fest och nöje. Vi tar detta arv på största allvar och har därför blivit en destination för just event, festligheter och kickoff. De vackra lokalerna, de stora grönskande utemiljöerna tillsammans med aktiviteter och matupplevelser resulterar i arrangemang som dina gäster sent kommer att glömma. Vi hjälper er att skräddarsy er upplevelse!

Gastronomi i klassisk herrgårdsmiljö
I vår historiska herrgårdsbyggnad ryms den vackra restaurangen som serverar omsorgsfullt tillagad mat efter säsong. Köket samarbetar med flera lokala bönder och leverantörer. Här slår du dig till bords i en av de förtjusande matsalarna med mönstrade tapeter och utvalda möbler i herrgårdsstil. Njut av en vällagad middag och blicka ut mot vår gigantiska äppelträdgård och Mälaren. Vi har flera olika salonger och kan erbjuda chambre separee för grupper mellan 8-90 personer, en restaurang för alla tillfällen.

Historia, njutning & aktiviteter i grönskande omgivningar
Förutom att du kan strosa runt i vår herrgård och upptäcka nya och gamla historiska detaljer och konstverk så finns det mycket att se och göra hos oss på Krusenberg. Florera i vår vackra trädgård full av äppelträd, koppla av i vår vedeldade bastu vid mälaren, utmana någon du håller kär i kubb eller biljard, ge dig ut på Mälaren i en kanot eller spela en svettig padelmatch. I Sjöporten erbjuder vi spabehandlingar signerade av Kerstin Florian. Om ni har tur så är vår kollega och historia guide Mats på plats under er vistelse. Passa i sådant fall på att boka en guidad historisk vandring och låt Mats ta er runt ägorna med anor från 1600-talet. Här finns något för alla att upptäcka.