Körunda Hotell

Personliga Körunda ligger vackert intill sjön Muskan på Södertörn och endast 30 minuter från Stockholm. Här stiger man in i lobbyn och känner sig direkt som hemma. Den varma hemma hos känslan sprider en glädje och tillfredställelse som snabbt sätter prägel på konferens och vistelse.
På Körunda har du allt i samma hus och endast minuten bort mellan hotellrum, konferensrum, restaurang, bar och relaxlounge. Enkelt och smidigt. Här hittar du allt som behövs för att skapa en utvecklande konferens i avkopplande miljö.

Information

Antal rum 51
Antal bäddar 102
Antal konferenslokaler 10
Max antal i konferenslokal 110 pers
Max antal i restaurang 120 pers
Avstånd city 45km
Avstånd flygplats 55km

Aktiviteter

På Körunda vet vi att alla gillar olika! Därför finns det över 50 konferensaktiviteter att välja bland. I närheten av hotellet finns: Golfbana (27 håls), boule-banor, 9 km terrängspår runt sjön, utegym och ett yogadäck som ligger vackert beläget vid sjön Muskan. Här finns flera möjligheter att röra på sig efter en konferensdag, antingen på egen hand eller som en gruppaktivitet. Varför inte boosta kollegorna med en bootcamp? Vi lånar även ut gåstavar, hopprep, boxningshandskar/mitzar, yogamattor, golfklubbor, bouleklot, kubb samt andra träningsredskap för egna

Hotellweekend

Smit iväg – njut på landet men nära city. Helgen står för dörren, det är dags att unna dig själv ett härligt avslut på veckan. På Körunda kombinerar du med fördel avkoppling och relax med golf, promenader och aktivt sportande. Sjunk ner i fåtöljerna i relaxloungen, koppla av i jacuzzin och bastun innan middagen serveras. Sov ut i våra sköna sängar och starta upp dagen med härlig frukost innan avfärd. Bara-vara på Körunda ingår: Tre-rätters middag, Entré till relaxen, Lån av badrock & tofflor, Boende, Frukostbuffé. Från 1595kr per person.

Boka nu 08 - 582 482 80

Erbjudande

Bort från stan - Busstransport ingår!

På Körunda skapar vi konferensupplevelser utöver det vanliga året runt. Det enda ni behöver tänka på är innehållet i er konferens. Vi servar med allt annat och hämtar även upp er i Stockholm för att underlätta det lite extra. Packa väskan se fram emot några sköna dagar hos oss på Körunda. Enkelt och smidigt. Erbjudandet gäller vid bokning av helpension och från 20 pers.