Hotel Skeppsholmen

Välkommen till Hotel Skeppsholmen – Stockholms stadsoas.

Information

Antal rum 77
Antal bäddar 154
Antal konferenslokaler 220
Max antal i konferenslokal 0 pers
Max antal i restaurang 90 pers
Avstånd city 1.6km
Avstånd flygplats 44km

Hotel Skeppsholmen är en blandning av modern design signerat prisbelönta arkitektrion Claesson Koivisto Rune i en historisk byggnad från 1699. En stilla oas mitt i det myllrande Stockholm, naturskönt belägen vid vattenbrynet på lummiga Skeppsholmen – bara några minuters promenad från Stockholm city. Här har en tillflyktsort för alla sinnen skapats med ett genomgående svenskt koncept i mat, design, musik och mode med 78 vackra hotellrum, restaurang och bar samt enastående möteslokaler.

På Hotel Skeppsholmen erbjuder vi en rad möjligheter för små och stora tillställningar, konferenser och möten. Våra festvåningar och salonger – Skridskopaviljongen och Sjöofficermässen välkomnar upp till 150 gäster för företagsmiddagar, privata fester och konferenser i Stockholm. Hotel Skeppsholmen är medlem i Design HotelsTM”, och Svanenmärkt.

Aktiviteter

Vi koncentrerar oss på att leverera service till våra gäster vad det gäller logi, mat och möten. Aktiviteter lämnar vi till våra samarbetspartners, de är bäst på sitt område. Dock har vi en tennisbana precis vid vattnet, där vår gamle kung Gustav V har spelat många gånger. Våra gäster kan boka och hämta rackets i vår reception.

Hotellweekend

På Hotel Skeppsholmen finns 78 vackra hotellrum. Våra rum ligger i två långa, byggnader längst ute på Skeppsholmen med utsikt mot Djurgården och Söders höjder. Alla våra rum är dubbelrum med olika storlekar på sängar och rum. Vi har 12 rum med separata sängar, övriga rum har dubbelsängar. Hälften av rummen ligger med utsikt mot parken och den andra hälften har utsikt mot Saltsjön och vår vackra trädgård.

Boka nu 08 - 582 482 80