Hotel J Nacka Strand

Välkommen till J, Stockholms Newport – vid havet endast 10 minuter från centrala Stockholm.

Information

Antal rum158
Antal bäddar316
Antal konferenslokaler14
Max antal i konferenslokal160 pers
Max antal i restaurang120 pers
Avstånd city9km
Avstånd flygplats50km

Med influenser från ett klassiskt sommarhus i det amerikanska seglarparadiset har vi vid Stockholms hamninlopp skapat ett unikt hotell, restaurang och flera mötesplatser. Ett svenskt Newport vid vattenbrynet i Nacka Strand. Vissa miljöer plockar fram våra bästa sidor, de skapar annorlunda idéer och nya infallsvinklar. Våra möteslokaler ligger vid Stockholms hamninlopp, en vacker miljö – där storstad möter skärgård.

På Hotel J hittar ni J Meeting med tre konferenslokaler, alla rummen ligger med en fantastisk utsikt över den vackra fjärden med egen uteplats. Lokalerna går att göra till en stor lokal. J:s Tornvilla är sju våningar konferens- och mötesrum intill vattenbrynet och grannliggande Hotel J. Här kan du dessutom få en egen brygga, trädgård och utsiktstorn till ditt möte eller event. I J:s Tornvilla har vi varsamt blandat det klassiska svenska sommarhusets originaldetaljer från slutet av

1800-talet som vackra kakelugnar och punschveranda med en inredning i avslappnad bekväm stil som för tankarna till New England. J:s Fabrikörsvilla är en exklusiv mötesplats vid vattnet i Nacka Strand för inspirerande konferenser, endast 10 minuter från Stockholm. Här möts dåtid, nutid i en framtida mix.

Aktiviteter

Möten som sker i gränslandet mellan arbete och fritid, kanske i en båt till havs, under vårt matlagningsäventyr eller under ett krävande spinningpass, ger dig en välbehövlig verklighetsflykt. Många skratt och lite mer avslappnad stämning ger konferensen det där lilla extra. En lyckad aktivitet är ett oslagbart redskap för att stärka gruppen, öka gemenskapen och skapa en minnesvärd konferens. De allra bästa idéerna kommer ju sällan vid konferensbordet. I Nacka Strand erbjuder vi aktiviteter för både kropp och själ. Vi hjälper er gärna med att boka allt från båt till tai-chi.

Hotellweekend

Hotel J Nacka Strand, ett ”Design HotelsTM”, ligger bland ståtliga ekar och tallar. Här bor du på en av Stockholms absolut mest natursköna platser med en betagande och milsvid utsikt över båtlivet i Stockholms hamninlopp. Hotellets 158 rum är smakfullt inredda med känsla för material och alla detaljer. Hotel J har kapacitet för 316 gäster och hotellrummen varierar i storlek från 22-37 kvm.

Boka nu 08 - 582 482 80