Hotel J Nacka Strand

Välkommen till J, Stockholms Newport – vid havet endast 10 minuter från centrala Stockholm.

Information

Antal rum 158
Antal bäddar 316
Antal konferenslokaler 14
Max antal i konferenslokal 160 pers
Max antal i restaurang 120 pers
Avstånd city 9km
Avstånd flygplats 50km

Med influenser från ett klassiskt sommarhus i det amerikanska seglarparadiset har vi vid Stockholms hamninlopp skapat ett unikt hotell, restaurang och flera mötesplatser. Ett svenskt Newport vid vattenbrynet i Nacka Strand. Vissa miljöer plockar fram våra bästa sidor, de skapar annorlunda idéer och nya infallsvinklar. Våra möteslokaler ligger vid Stockholms hamninlopp, en vacker miljö – där storstad möter skärgård.

På Hotel J, som drivs av Nobis Hospitality Group, hittar ni J Meeting med tre konferenslokaler, alla rummen ligger med en fantastisk utsikt över den vackra fjärden med egen uteplats. Lokalerna går att göra till en stor lokal. J:s Tornvilla är sju våningar konferens- och mötesrum intill vattenbrynet och grannliggande Hotel J. Här kan du dessutom få en egen brygga, trädgård och utsiktstorn till ditt möte eller event. I J:s Tornvilla har vi varsamt blandat det klassiska svenska sommarhusets originaldetaljer från slutet av

1800-talet som vackra kakelugnar och punschveranda med en inredning i avslappnad bekväm stil som för tankarna till New England. Här möts dåtid, nutid i en framtida mix.

Aktiviteter

Möten som sker i gränslandet mellan arbete och fritid, kanske i en båt till havs, under vårt matlagningsäventyr eller under ett krävande spinningpass, ger dig en välbehövlig verklighetsflykt. Många skratt och lite mer avslappnad stämning ger konferensen det där lilla extra. En lyckad aktivitet är ett oslagbart redskap för att stärka gruppen, öka gemenskapen och skapa en minnesvärd konferens. De allra bästa idéerna kommer ju sällan vid konferensbordet. I Nacka Strand erbjuder vi aktiviteter för både kropp och själ. Vi hjälper er gärna med att boka allt från båt till tai-chi.

Boka nu 08 - 582 482 80