Hotel Diplomat

Konferera och övernatta på anrika Hotel Diplomat på Strandvägen. Med Stockholms attraktivaste läge kan Hotel Diplomat erbjuda all den omsorg som kan betyda mer än Ni anar för en lyckad konferens eller ett avgörande möte. Sedan decennier har familjen Malmström med varsam hand skapat ett modernt hotell i en exklusiv förpackning. Hotellet kan skräddarsy allt från små diskreta möten till underhållande arrangemang för upp till 100 gäster. Missa inte att besöka restaurangen som är en given mötesplats i Stockholm, där Ert sällskap erbjuds mat och dryck av högsta klass.

Information

Antal rum 130
Antal bäddar 242
Antal konferenslokaler 3
Max antal i konferenslokal 55 pers
Max antal i restaurang 90 pers
Avstånd city 2km
Avstånd flygplats 40km

Perfekt för mindre till mellan stora möten. I september, 2017 öppnade Hotel Diplomat upp för helt nya konferensmöjligheter. Tre nyrenoverade lokaler med dagsljus och den senaste tekniken kommer att erbjudas. Låt kreativiteten flöda i de moderna och inspirerande lokalerna mitt på Strandvägen med Nybrovikens vatten alldeles intill. De tre lokalerna lämpar sig för såväl styrelsemöten som privata middagar. Biosittning, styrelsesittning eller mingel – här finns möjligheten att anpassa lokalerna efter era förutsättningar och behov. Nybroviken tar upp till 55 personer i biosittning, och kan delas in i två mindre mötesrum. Djurgården tar upp till 12 personer i styrelsesittning

Hotellet erbjuder ytterligare 2 konferens lokaler, Bergsten, perfekt för styrelsemötet och Loungen som tar upp till 35 personer sittande, passar perfekt till privata middagar.

Boka nu 08 - 582 482 80

Erbjudande

20% rabatt på lokalhyran på måndagar

Hotel Diplomat erbjuder tre nyrenoverade lokaler med dagsljus och den senaste tekniken. Vi erbjuder nu 20% rabatt på lokalhyran på måndagar. Från 1100kr per person (min 7 personer) Giltigt tom 30 april 2019.