Hotel C Stockholm

LÄGET MITT I CENTRALA STOCKHOLM GÖR DET ENKELT OCH SMIDIGT FÖR ALLA DELTAGARE ATT
MÖTAS.
Hotel C Stockholm lägger stort fokus för att gästernas vistelse ska upplevas efter värdeorden; personligt, enkelt, tryggt & Stockholm. Alla hotellrum har fantastiska fototapeter från Stockholms gator och torg tagna av Alexander Lervik. I hotellets allmänna utrymmen återskapas miljöer från bland annat Gyllene salen i Stadshuset, körsbärsträden i Kungsträdgården och Stockholms saluhallar. Olika möten kräver olika lokaler och här finns även 10 lokaler att välja mellan för att få det perfekta mötet.

Information

Antal rum 367
Antal bäddar 551
Antal konferenslokaler 10
Max antal i konferenslokal 90 pers
Max antal i restaurang 180 pers
Avstånd city 0km
Avstånd flygplats 40km

ISKALLT, GLIMRANDE OCH HELT UNIKT!

Under er vistelse rekommenderas att besöka ICEBAR Stockholm by ICEHOTEL. En bar gjord av ren is från Torne älv i Jukkasjärvi med -5°C året runt.

ICEBAR Stockholm är originalet – världens allra första permanenta isbar. En drink i vår bar är inte som någon annan drink. Ett besök här är alltid en upplevelse. Och varför inte ta det ett steg längre? Boka in det unika Coolfikat för en iskall eftermiddagspaus under dagens möte.

Får ni inte nog av kyla så kan hela ICEBAR hyras för just ditt event. Letar ni efter en annorlunda teambuilding finns här möjligheten att skapa en isskulptur tillsammans med is-konstnären & Världsmästaren Peter.

 

Hotellweekend

Spendera en fantastisk weekend i Stockholm och låt oss skämma bort dig med en två nätters vistelse med inträde till Icebar Stockholm samt middag i vår restaurang till ett rabatterat pris. Fri tillgång till vår gym, Wifi och utcheck kl. 14.00

Boka nu 08 - 582 482 80

Erbjudande

En Gofika

Ta ett brejk i Stockholms COOLASTE bar och vi utlovar 100% fokus under ert möte. I -5C grader får ni njuta av en energifylld fika i vår ICEBAR! Välj mellan förmiddags & eftermiddagskaffe bestående av; Smoothie i isglas, Fruktsallad, Praliner, Karameller, Kaffe & Te (all varm dryck serveras utanför) Vid bokning av heldagsmöte bjuder vi på uppgradering till denna unika kaffepaus! Gäller i mån av plats.