Hasselbacken

Hasselbacken – en del av Pop House!
I februari förvärvades Hasselbacken av Pop House Sweden som även driver Pop House Hotel, ABBA The Museum och Cirkus Arena & Restaurang. Med detta övertagande fortsätter Pop House Sweden att förverkliga sin vision om att bli en nöjesdestination i världsklass.
Möjligheterna för riktigt lyckade företagsevent finns och denna duo blir en sprakande plats för möten och konferenser.

Information

Antal rum 113
Antal bäddar 245
Antal konferenslokaler 17
Max antal i konferenslokal 300 pers
Max antal i restaurang 150 pers
Avstånd city 1km
Avstånd flygplats 44km

 

Välkommen att boka ditt nästa möte på Hasselbacken som är beläget på vackra Djurgården i Stockholm. Utmärkt val för utländska grupper, stora möten, ledningsgrupper eller sommarfester.
Julbordet är en klassiker och får inte missas.

Med 113 hotellrum, restaurang, bar, relaxavdelning och mötes- och eventlokaler för upp till 300 personer är Hasselbacken en perfekt plats för både weekend-resan och företagseventet. Grupper av alla storlekar är välkomna till Hasselbacken. Om du är ute efter en lokal för fest har vi härliga rum lämpade för olika slags evenemang och utanför dörren väntar Djurgårdens fantastiska utbud av kultur- och fritidsaktiviteter. Efter en givande mötesdag sorterar du dina tankar i kallbadet och sträcker ut benen i bastun. Ta sedan en drink i lobbybaren och koppla av på vår terrass med utsikt över den lummiga trädgården innan du äter middag i den eleganta Restaurang Hasselbacken.

 

 

Aktiviteter

På Djurgården finns möjligheter att köra olika teambuilding då det finns fantastiska grönområden. Ett besök till ABBA The museum är också en fantastisk aktivitet för både Svenska och internationella grupper. Prata med oss så syr vi ihop det perfekta upplägget- varför inte ta båten dit?

Hotellweekend

Hotellet är öppet på helger och tar emot gäster från hela världen. Boka gärna med familjen eller vännerna.

Boka nu 08 - 582 482 80

Erbjudande

Kommer inom kort!

Kommer inom kort