Hasselbacken

PÅ HASSELBACKEN MÖTS VI PÅ RIKTIGT
Möten, konferenser och event på Hasselbacken är en blandning av det klassiska, moderna och dekadenta.

Information

Antal rum 113
Antal bäddar 245
Antal konferenslokaler 17
Max antal i konferenslokal 300 pers
Max antal i restaurang 150 pers
Avstånd city 1km
Avstånd flygplats 44km

Svensk kulturhistoria sitter i väggarna i våra vackra mötesrum, allmänna ytor och festsalar. Hos oss hittar ni massor av unika, välplanerade och högklassiga rum för ert möte, konferens, sittning eller fest. Vi hjälper er gärna med att sätta ihop ett koncept som uppfyller era önskemål och efterfrågan.

INNOVATIV TEKNIK

Vi är stolta över att kunna erbjuda personlig och kunnig service, vacker miljö och högklassig mötes- och visuell teknik. Med ny, innovativ skärmteknik från Samsung lyfter vi presentationsmöjligheterna till nya nivåer på Hasselbacken. I mötesrummen finns digitala ”blädderblock” för att ni tillsammans kan visualisera idéer och tankar på ett mer interaktivt sätt.

Aktiviteter

AKTIVITETER INNE OCH UTE Att mötas hos oss är både nytta och nöje. Ta en paus i arbetet för att spela boule i vår trädgård omgiven av natursköna Djurgården, spela biljard inne i värmen eller fika på någon av våra terrasser. Vi vet att Djurgårdsluften ökar kreativiteten, fokuset och produktiviteten. Utanför dörren väntar Djurgårdens fantastiska utbud av rekreation och kultur. På gångavstånd ligger Skansen, Gröna Lund, ABBA-museet, Vasamuseet, Liljevalchs konsthall och andra sevärdheter.

Hotellweekend

Hasselbackens hotellrum, festvåning och möteslokaler är helrenoverade, i en blandning av klassisk elegans och moderna bekvämligheter. På matfronten erbjuder vi förstklassiga måltider i vår restaurang, serverade i vacker miljö med utsikt över parken. På våren öppnar terrassen med tillhörande park, där du både kan äta och dricka i någon av de två barerna.

Boka nu 08 - 582 482 80

Erbjudande

Kommer inom kort!

Kommer inom kort