Haga Slott

Haga Slott söder om Enköping bjuder på äkta 1600-talsmiljö med hemtrevlig atmosfär. Här får du alltid ett kungligt bemötande oavsett om du är på konferens, bröllop eller njuter av en weekend.

Information

Antal rum 83
Antal bäddar 136
Antal konferenslokaler 18
Max antal i konferenslokal 120 pers
Max antal i restaurang 150 pers
Avstånd city 8km
Avstånd flygplats 24km

Närheten till Mälaren, den historiska slottsmiljön och naturen in på knutarna gör att vi på Haga Slott kan erbjuda aktiviteter som passar alla.

Hotellweekend

Unna er en avkopplande weekend på Haga slott. På eftermiddagen är ni välkomna till Porträttsalongen där vi serverar en säsongsanpassad kakbuffé. Efter det finns tid till en stunds vila. Vi föreslår en promenad i våra vackra omgivningar eller så kan ni luta er tillbaka i våra salonger med något gott från baren. Kvällen inleds sedan med ett glas av vår omtalade slottschampagne innan ni välkomnas till bord för kvällens trerättersmeny. Till menyn kan ni välja till ett vinpaket ihopsatt av vår sommelier eller så botaniserar ni själva bland dryckerna från vår prisbelönta vinkällare. Efter en god natts sömn börjar ni söndagen med vår härliga frukostbuffé innan det är dags för hemfärd.

Boka nu 08 - 582 482 80

Erbjudande

Kommer inom kort

Inom kort