Grand Hotel Saltsjöbaden

Grand Hotel Saltsjöbaden ligger vackert beläget i hotellviken vid Baggensfjärden, bara 20 minuter med bil från Stockholms city. Hotellet har anor från slutet av 1800-talet då familjen Wallenberg lät uppföra hotellet med idén om en svensk Riviera

Information

Antal rum 137
Antal bäddar 265
Antal konferenslokaler 15
Max antal i konferenslokal 250 pers
Max antal i restaurang 200 pers
Avstånd city 18km
Avstånd flygplats 65km

Franska Matsalen med dess speglar och gulddekorationer ger en perfekt historisk atmosfär och speglar hotellets interiör. Hösten 2015 fick hotellet nya ägare med planer om att återskapa hotellets forna glans i ny tappning.

Hotellet har 137 hotellrum, restaurang, vacker festvåning samt pool, jacuzzi och spa. Vi har 10 ljusa konferens- och grupprum för 2 – 250 personer, flertalet med bedårande havsutsikt. Här finns alla möjligheter att skapa unika mötesupplevelser där vi har stora ytor både inom- och utomhus.

Vi erbjuder spännande aktiviteter i luften, på land och till havs.

Hotellweekend

Weekendpaket Spendera ett par dagar i romantisk miljö och vacker natur. I vårt Weekendpaket ingår entré till Grand Spa med badrock och tofflor. På kvällen serveras ett glas mousserande och en trerätters middag, inspirerad av säsongen, i vår restaurang. Pris från SEK 1532 per person inkl. moms.

Boka nu 08 - 582 482 80