Görvälns Slott

Sveriges mest smakfulla slott

Information

Antal rum 38
Antal bäddar 72
Antal konferenslokaler 8
Max antal i konferenslokal 50 pers
Max antal i restaurang 86 pers
Avstånd city 26km
Avstånd flygplats 39km

Görvälns Slott – en kulturhistorisk skatt inbäddad av natur med sjön Mälaren som närmaste granne, endast 30 minuter ifrån Stockholms storstad. Vår prisbelönta restaurang Galleriet med mat och dryck i världsklass, våra unikt inredda hotellrum, konferenser och avslappnade atmosfär måste helt enkelt upplevas. Välkommen till Görvälns Slott – Sveriges skönaste boutiquehotell.

Aktiviteter

KONFERENS: Att mötas hos oss är en upplevelse där inget lämnas åt slumpen för att du och dina gäster ska kunna fokusera på det ni behöver få gjort, i lugn och ro. Vi kallar oss Stockholms skönaste hotell och det ställer också krav på sköna möten. Vi ser till att du har rätt utrustning i konferenslokalen i en både vacker och avkopplande miljö. Hos oss har ni möjligheten att sitta avskilt och luftigt - bara 30 minuter från Stockholms City. Vi har mötesrum för både större och mindre grupper.

Hotellweekend

ÖVERNATTNING: Ett skönt avslappnat boutiquehotell i världsklass. Görvälns Slott erbjuder 45 hotellrum, alla individuellt och personligt inredda. Oavsett storlek eller rumskategori håller varje hotellrum mycket hög klass med sagolikt sköna sängar och sängkläder från Mille Notti, svenska ekologiska hud- och hårvårdsprodukter från c/o GERD och kostnadsfritt Wifi.

Boka nu 08 - 582 482 80

Erbjudande

Kommer inom kort

Kommer inom kort