Gällöfsta Konferens & Herrgård

Oavsett om du kommer från Arlanda eller från Stockholm city tar det endast 30 minuter att ta sig hit. Och när vägen slutar är du framme.

Information

Antal rum 80
Antal bäddar 104
Antal konferenslokaler 9
Max antal i konferenslokal 150 pers
Max antal i restaurang 100 pers
Avstånd city 35.3km
Avstånd flygplats 38.7km

Då breder sig den storslagna naturen med vindlande skogsstigar ut sig. Perfekt för långsamma promenader, walk & talk-möten eller mer pulshöjande aktiviteter bland lingonris och urskog.

Våra hjärnor mår som bäst när de får balans mellan avkoppling, rörelse, reflektion, lek, fokusering, umgänge och sömn. När hjärnan är glad händer magiska saker och du kan vara ditt allra bästa jag. I vår lantliga herrgård från 1700-talet finns rum för avkoppling och social samvaro i historisk och trivsam miljö. Den ljuvliga doften från vårt säsongsbetonade kök gör smaklökarna saliga av lycka.

På andra sidan trädgården hittar du vår dynamiska konferensanläggning där kreativitet och lust får ta plats i stora ljusa konferenslokaler. Efter en dag full av aktiviteter är det dags för det viktigaste av allt. En god natts sömn. Och vi lovar att det är just bäddat för det.

En plats där både hjärna och hjärta möts.

Aktiviteter

Gällöfsta – där nytta möter nöje! Mycket nöje. Helt avgörande för att vi människor ska nå vår fulla potential är aktivitet. Hos oss är du aldrig längre än några steg ifrån aktiviteter för både kropp och knopp. Alla våra aktiviteter bottnar i en mental tallriksmodell för hjärnan. För en välmående hjärna är grunden för att fungera och prestera på topp.

Boka nu 08 - 582 482 80