Fagerudd

Fagerudd gör verkligen skäl för namnet. En knapp timme från Stockholm, på en naturskön och ostörd udde omgärdad av Mälarens klara vatten, ligger mötesplatsen och konferensanläggningen för alla som utgår från att välmående medarbetare går hand i hand med framgångsrika företag. Här finns gott om utrymme, och mängder av grupprum, för er att skapa meningsfulla möten, tid för eftertanke och fokus på uppgiften. Men också för lek och rörelse, både utomhus och inomhus i vår fullstora sporthall och flera färdiga aktivitetslösningar.

Information

Antal rum 60
Antal bäddar 130
Antal konferenslokaler 8
Max antal i konferenslokal 135 pers
Max antal i restaurang 120 pers
Avstånd city 5km
Avstånd flygplats 62km

 

Vi hjälper gärna till och stöttar med idéer och uppslag, både på energigivande aktiviteter och inspirerande mötesverktyg och övningar som stimulerar kropp och själ till nytänkande, för att ni ska få bästa möjliga utbyte av er konferens. Möten med sjöutsikt – överallt. Vårt läge ger er möjligheten att hålla kreativa och inspirerande möten med sjöutsikt, oavsett var ni väljer att sitta, gå eller stå: i konferensrum, grupprum, på bryggan, i restaurangen eller biblioteksbaren, på altanen, i naturen, ja, till och med i vårt mötes-SPA med 7 bubbelpooler, stor sjöbastu och relaxavdelning. Med flexibel möblering, ljud, bild och ytor för blädderblock, whiteboard och post-its skräddarsyr vi möteslokalen så att ni kan fokusera på att lösa uppgiften, oavsett vilken den är.

Vi tror nämligen på möten som lösningen på alla utmaningar och problem vi ställs inför. Det är därför Fagerudd står för natursköna möten med skärpa.

Fagerudd ingår i Lyckornagruppen som ägs av Wikdahlsstiftelsen vars syfte är att främja vetenskaplig forskning och utveckling, bland annat inom hållbar energi.