Fågelbrohus

En destination för aktivitet & avkoppling på natursköna Värmdö. Ett hotell i lantlig miljö
med personlig service samt en destination fylld av upplevelser inom aktivitet, gastronomi och avkoppling.

Information

Antal rum 72
Antal bäddar 109
Antal konferenslokaler 14
Max antal i konferenslokal 90 pers
Max antal i restaurang 150 pers
Avstånd city 40km
Avstånd flygplats 80km

Fågelbrohus är med sin närhet till Stockholm en perfekt plats för både konferens och möten. Bland grönskande natur finns här möjligheten att skapa något unikt. Kombinationen konferens, aktiviteter, pool & relax, matupplevelser och personlig service ger förutsättningarna för ett oförglömligt arrangemang.
Här får ni möjlighet att njuta av frisk luft, ljusa rymliga lokaler, sköna hotellsängar, sociala salonger, pool & relax, matupplevelser samt ett generöst utbud av aktiviteter. Fågelbrohus är beläget på Värmdö, endast 40 minuter från Stockholm, nära city men långt ifrån vardagen. Kommunikationerna är goda och ni kan ta er hit med både buss och bil.

Fågelbrohus ett aktivitets-mekka
Vi har ett generöst utbud av aktiviteter och utflykter. Spela golf på en av Sveriges finaste naturbanor eller padel på våra två utomhusbanor. Njut av motion i naturen och upptäck Stockholms skärgård som ligger precis intill hotellet. Koppla av i vår relaxavdelning som har flera olika bastur, lounge och en uppvärmd utomhuspool med terrass. Passa även på att njuta av spabehandling signerad av Kerstin Florian. Vill ni i stället njuta av en gastronomisk aktivitet har vi alla möjliga smakprovningar med både dryck och mat. Vi erbjuder mängder av aktiviteter både i vattnet och på land. Låt era deltagare få känna fart och fläkt på en RIB-tur, testa på isskulptering, segway eller ta er an ett klurigt uppdrag.

En livfull restaurang för alla tillfällen
Restaurangen hos oss på Fågelbrohus är perfekt för både stora och små grupper.
Det är en livfull restaurang med plats för både små och stora sällskap och vi har flera olika salonger och kan erbjuda Chambre Separee. På menyn finner du alltid rätter med fokus på säsong och de råvaror vi använder är noga utvalda av våra kockar.

Välkommen till oss för gastronomisk njutning i en avslappnad miljö och med personlig service.