Djurönäset

Välkommen till Djurönäset – ett 4-stjärnigt
superior hotell & konferens mitt i Stockholms skärgård
Vi har alla tänkbara bekvämligheter för både konferens- och privatgäster, från små sällskap till riktigt stora.

Information

Antal rum 274
Antal bäddar 528
Antal konferenslokaler 23
Max antal i konferenslokal 450 pers
Max antal i restaurang 350 pers
Avstånd city 4.2km
Avstånd flygplats 8.2km

274 hotellrum, möteslokaler från två till 450 personer, loungebar, vinotek, restaurang Matsalen, Terrassen och Sjöboden, stor pool med bastulandskap, spa-behandlingar, badstrand, vedbastu och ubåt. Allt detta med utsikt över Kanholmsfjärdens blå vågor och vita gäss, bara 35 minuter med bil eller buss från Stockholm

Aktiviteter

Djurönäsets unika läge, mitt i mellan hav och innerskärgård, ger dig stora möjlighet till spännande upplevelser både till havs och på land. Här finns ett stort utbud av aktiviteter året om. Ni kanske vill boka in transport med RIB-båt från Stockholms city till Djurönäset eller åka på en spännande sälsafari några timmar när ni är här. Archipelago race är ytterligare en aktivitet med RIB-båt, en häftig navigationstävling – rekommenderas!

Hotellweekend

Njut hela helgen av närheten till hav och natur i Stockholms skärgård. Entré till pool med nytt lyxigt bastulandskap och gym samt möjlighet att boka till spabehandlingar. På Djurönäset finns många möjligheter till välbefinnande i den unika skärgårdsnaturen.

Boka nu 08 - 582 482 80

Erbjudande

Djurönäset

Nytt erbjudande kommer inom kort!