Bomans Hotell

”More is more, less is a boar”
Är viktiga ledord hos oss på Bomans. Här är det allt annat än avskalat och ägarfamiljens lek- och inredningslusta lyser genom i hela huset.
Bomans generösa miljö inbjuder till långa härliga kvällar runt matbordet ackompanjerat av god mat och drycker ur vår digra vinkällare. Oavsett vad du har för planer så är du varmt välkommen till Bomans, vi har allt från personliga dubbelrum och sviter till härliga konferenslokaler.

Information

Antal rum 44
Antal bäddar 88
Antal konferenslokaler 7
Max antal i konferenslokal 100 pers
Max antal i restaurang 130 pers
Avstånd city 7km
Avstånd flygplats 0km

Konferensrummen är inredda för att passa alla typer av konferensgrupper. Naturligtvis är det fritt wifi i alla Bomans lokaler. Alla förutsättningar finns för ett lyckat möte och om något skulle saknas ordnar vi det och skräddarsyr er vistelse in i minsta detalj. Hos oss går det att boka mötesrum såväl för den lilla gruppen som för grupper upp till 100 personer. Ni kan även boka ”cozy conference” och konferera i sängar eller härliga soffgrupper.

En fulländad konferens bjuder på mer än stillasittande i mötesrummen. Under åren har vi utvecklat ett brett erbjudande med olika typer av aktiviteter för att förgylla er konferens och hjälpa er att bygga teamkänsla.