Blique By Nobis

På Blique by Nobis finns stora och flexibla möjligheter för alla typer av event och möten. De erbjuder en kreativ och levande miljö med flexibla måltidslösningar som de gärna skräddarsyr efter era behov.

Information

Antal rum 249
Antal bäddar 0
Antal konferenslokaler 12
Max antal i konferenslokal 200 pers
Max antal i restaurang 0 pers
Avstånd city 0km
Avstånd flygplats 35km

Deras största eventlokal om hela 370 kvadratmeter har naturligt dagsljus och rymmer 200 gäster i biosittning eller upp till 300 gäster på stående mingel. Lokalen ligger i direkt anslutning till deras grönskande innergård, vilket möjliggör mingel på gården kombinerat med presentationer inomhus – perfekt för produktlanseringar, utställningar, fester och presentationer.

Aktiviteter

Vill du ha ett större event utomhus, som exempelvis en bilansering eller ett sommarmingel, bokar du innergården om 770 kvadrat- meter. Vill du bjuda på en exklusiv fest eller kanske ett yogapass med fantastisk utsikt över takåsarna så bokar du Takterrassen.

Hotellweekend

Rummen på Blique by Nobis är trivsamma, välplanerade och yteffektiva. Här har de, tillsammans med Wingårdhs arkitekter under ledning av stjärnarkitekten Gert Wingårdh, jobbat med höga krav på kvalitét och tidlös design. Hälften av rummen finns i det magasin som världsberömde arkitekten Sigurd Lewerentz ritade åt Philips år 1930. Resterande rum ligger i ett gårdshus med en välvd och mjukt rundad fasad från 90-talet.

Boka nu 08 - 582 482 80

Erbjudande

10 % rabatt på lokalhyran

Nu ger Blique by Nobis er som kund till Konferensidé 10% rabatt på lokalhyra när du bokar din konferens.