Best Western Plus Park Ariport

Fri transfer till och från Arlanda och gratis parkering gör det prisvärt & smidigt att konferera hos oss!
Med ett perfekt läge bara fem minuter från Arlanda flygplats och 30 minuter från
Stockholm City, ligger familjeägda och helt nyrenoverade Best Western Plus Park Airport Hotel – ett Svanen certifierat och modernt hotell med konferensmöjligheter nära Arlanda flygplats.

Information

Antal rum 124
Antal bäddar 186
Antal konferenslokaler 5
Max antal i konferenslokal 125 pers
Max antal i restaurang 125 pers
Avstånd city 40km
Avstånd flygplats 5km

 

I våra ljusa & toppmoderna konferenslokaler kan upp till 125 personer konferera bekvämt. Självklart är alla möteslokaler utrustade med den senaste tekniken och gratis WiFi. Bokar ni vår största möteslokal ingår alltid frisk luft, då den ligger 150 meter ifrån huvudbyggnaden.

Vi lägger stor vikt vid gruppens måltider som planeras speciellt av hotellets köksmästare. Under kaffepauserna dukas även en mängd olika förfriskningar upp för att gruppen ska få maximal energi.

Vi serverar full frukostbuffé redan från klockan 04.00. Kaffe och bananer är alltid ekologiska och vi utesluter palmoljan i den mat som serveras. Våra 124 hotellrum är personliga och välkomnande, här får du njuta av ombonade sovrum med sköna sängar från Anders Hilding.

På hotellet finns ett välutrustat gym samt en närliggande golfbana. På kvällen är aktiviteter som Chokladprovning med RC Choklad och/eller vårt musikquiz väldigt uppskattat bland våra gäster. Vi samarbetar också med Puls.nu & Sigtuna Yoga Center.

Ett besök på vårt hotell innebär alltid god tillgänglighet och tillmötesgående service med fokus på gästernas specifika önskemål och behov.

Som ett led i vårt arbete med att minska vårt avtryck på planeten, har vi på Park Airport hotel, tillsammans med Destination Sigtuna, som mål att byta ut samtliga plastartiklar mot mer miljövänliga alternativ. Våra miljöbussar som kör gästerna till- och från Arlanda, uppfyller högsta kraven för Euro 6 och har därför ett lågt utsläppsvärde.

 

Boka nu 08 - 582 482 80

Erbjudande

Varför inte boka din vår och sommarkonferens hos oss?

Just nu erbjuder vi 10% rabatt på alla konferensbokningar med övernattning. (Gäller under perioden 1 Maj – 4 Augusti)