7A Strandvägen

Precis intill vattnet vid Nybrokajen, i en av Sveriges bäst bevarade jugendfastigheter, ligger eleganta 7A Strandvägen. Här hittar du exklusiva mötessalonger med en härlig hemma-hos-känsla som bjuder på vacker interiör, högt i tak och en inspirerande utsikt över Nybrovikens glittrande vatten.

Information

Antal rum 0
Antal bäddar 0
Antal konferenslokaler 11
Max antal i konferenslokal 80 pers
Max antal i restaurang 60 pers
Avstånd city 0km
Avstånd flygplats 10km

7A Strandvägen
7A Strandvägens mötesvåning är en vacker plats med en härlig hemma-hos-känsla som ligger i en av Stockholms bäst bevarade jugendfastigheter, med en makalös utsikt över Nybroviken.
Här erbjuds vackra salonger för möten och konferenser i en professionell och historisk miljö. Salongerna passar utmärkt för bland annat styrelsemöten, seminarium, skiljeförfaranden eller föreläsningar.

Våra exklusiva salonger går lätt att kombinera efter sällskapets storlek. Salongerna ligger i fil och är perfekta för sällskap som önskar exklusivitet och chambre séparée.
Likväl som man kan öppna upp dubbeldörrar mellan salongerna och ha storslagna mingel och spektakulära evenemang.
Våra certifierade mötesrådgivare och projektledare hjälper till under hela planeringsprocessen – från idé till succé.

På 7A anser vi att mat och dryck är en viktig del av en lyckad och inspirerande mötesdag. Vi samarbetar därför med välrenommerade cateringföretag och kockar som tar fram menyer efter säsongens råvaror och smaker.
Oavsett om ni önskar enklare frukostar, trerättersmiddagar eller snittar till minglet 

Kommunikationer
7A Strandvägen ligger i hjärtat av Östermalm i nära anslutning till Östermalms tunnelbanestation. Anländer du med buss 54, 69, eller 76 kliver du av vid Nybroplan och promenerar en kort sträcka längst Strandvägen bort till oss. Vid Nybroplan stannar även spårvagnen som avgår från T-Centralen och trafikerar Strandvägen ända bort mot Djurgården. Under sommarhalvåret kastar skärgårdsbåtarna loss från Nybrokajen som tar dig ut till Stockholms skärgård. Närmsta allmänna parkeringsgarage finns tillgängligt på gångavstånd på Birger Jarlsgatan 6 samt Linnégatan 87-8

 

Aktiviteter

Här erbjuds allt från exklusiva dryckesprovningar, inspirerande gästtalare till workshops som höjer nivån på ditt möte. Med snabba och sjösäkra RIB-båtar tar ni er enkelt ut på en tur i Stockholms skärgård där transporten är upplevelsen. De erbjuder även träningsmöjligheter, powerövningar och mindfulness som passar perfekt för eftermiddagspausen. Eller avsluta konferensen med en lärorik vinprovning? Oavsett vilken aktivitet ni önskar skräddarsyr de äventyret efter era önskemål.

Boka nu 08 - 582 482 80