7A Strandvägen

Precis intill vattnet vid Nybrokajen, i en av Sveriges bäst bevarade jugendfastigheter, ligger eleganta 7A Strandvägen. Här hittar du mötessalonger med vackra interiörer, högt i tak och inspirerande utsikt över Nybrovikens glittrande vatten.

Information

Antal rum0
Antal bäddar0
Antal konferenslokaler15
Max antal i konferenslokal80 pers
Max antal i restaurang60 pers
Avstånd city0km
Avstånd flygplats10km

Det centrala läget och den historiska byggnaden bidrar till att alla möten här blir något utöver det vanliga. De personligt inredda salongerna passar för allt från seminarier, konferenser och middagar till storslagna mingel och privata evenemang. Våningens största salong rymmer upp till 80 personer i biosittning. Totalt finns 15 mötessalonger i varierande storlekar som går att möblera utifrån era önskemål.

Aktiviteter

Här erbjuds allt från exklusiva dryckesprovningar, inspirerande gästtalare till matlagningsaktiviteter som höjer nivån på ditt möte. Boka färdiga paket eller skräddarsy upplägg efter era önskemål. Välj mat och dryck från säsongsanpassade menyer som bjuder på något för alla tillfällen och smaklökar. Det går givetvis att abonnera hela våningen för att garantera en privat och exklusiv känsla.

Boka nu 08 - 582 482 80