7A Centralen

Ljus mötesvåning mitt i centrala Stockholm med Stockholm Centralstation runt hörnet.

Information

Antal rum0
Antal bäddar0
Antal konferenslokaler12
Max antal i konferenslokal120 pers
Max antal i restaurang100 pers
Avstånd city0km
Avstånd flygplats9km

7A Centralen erbjuder moderna lokaler i en central och ljus miljö för effektiva möten. Här finns möteslokaler som passar perfekt för både större flerdagskonferenser, utbildningar och mindre möten. Anläggningen har totalt 12 mötesrum i olika storlekar som alla angränsar till hemtrevliga lounger med panoramafönster ut mot Vasagatans myller. Med närhet till både Arlanda Express och Stockholm Centralstation är 7A Centralen ett självklart val för möten i Stockholm city.

Aktiviteter

7A Centralen erbjuder allt från exklusiva dryckesprovningar, inspirerande gästtalare, musiktävlingar och kreativa workshops. Boka färdiga paket eller skräddarsy upplägg efter era önskemål. Välj mat och dryck från säsongsanpassade menyer som bjuder på något för alla tillfällen och smaklökar.

Boka nu 08 - 582 482 80

Erbjudande

Digitala möten

Direktsända möten, webinar eller presentationer med vem som helst och få hjälp med mötesanteckningar, skärmdelning, mötesplanering och snabbmeddelanden. Våra centrala mötesrum är utrustade med tekniken som gör det möjligt att samarbeta på distans och dessutom finns en AV-tekniker på plats. Tv-skärm, kamera med inbyggd mikrofon, Wifi och givetvis nybryggt kaffe ingår. Vi skräddarsyr ditt mötesupplägg!

Max antal: 250 deltagare
Pris från 3000 kr