7A Centralen

7A Centralen erbjuder moderna lokaler i en central och ljus miljö för kreativa möten.

Information

Antal rum 0
Antal bäddar 0
Antal konferenslokaler 9
Max antal i konferenslokal 120 pers
Max antal i restaurang 100 pers
Avstånd city 0km
Avstånd flygplats 9km

Anläggningen har flera mötesrum i olika storlekar som lämpar sig till allt från flerdagskonferenser och utbildningar till mindre möten. De större lokalerna passar perfekt för större utställningar eller mässor. Alla mötesrum angränsar till hemtrevliga lounger med panoramafönster ut mot Vasagatans myller. Fastigheten är LEED certifierad och hållbarhet står i fokus med hälsosamma och hållbara menyer utifrån närproducerade och säsongsbetonade råvaror. Med närhet till både Arlanda Express och Stockholm Centralstation är 7A Centralen ett självklart val för möten i Stockholm city.

Aktiviteter

7A Centralen erbjuder allt från exklusiva dryckesprovningar, inspirerande gästtalare, musiktävlingar till kreativa workshops. För den som är ute efter stärkande teamaktiviteter erbjuder de powerövningar, mindfulness och yogaklasser som passar perfekt för pausen. Boka färdiga paket eller skräddarsy upplägg efter era önskemål.

Boka nu 08 - 582 482 80

Erbjudande

Digitala möten

Direktsända möten, webinar eller presentationer med vem som helst och få hjälp med mötesanteckningar, skärmdelning, mötesplanering och snabbmeddelanden. Våra centrala mötesrum är utrustade med tekniken som gör det möjligt att samarbeta på distans och dessutom finns en AV-tekniker på plats. Tv-skärm, kamera med inbyggd mikrofon, Wifi och givetvis nybryggt kaffe ingår. Vi skräddarsyr ditt mötesupplägg!

Max antal: 250 deltagare
Pris från 3000 kr