7A Odenplan

Lokaler för små till riktigt stora möten. Mötesvåning med flexibla lokaler för upp till 350 personer och stor takterrass – mitt i Stockholm.

Information

Antal rum0
Antal bäddar0
Antal konferenslokaler14
Max antal i konferenslokal300 pers
Max antal i restaurang350 pers
Avstånd city0km
Avstånd flygplats9km

Söker ni efter en central miljö för er nästa konferens, event, branschdag, minimässa eller möte? Hos 7A Odenplan finns alla förutsättningar för att lyckas med just det. Lokalerna är flexibla och anpassade för alla typer av möten – stora som små. Samtliga mötesrum präglas av en ljus, avslappnad och modern miljö. Alla 14 mötesrum är i varierande storlekar och ligger i direkt anslutning till rymliga lounger. Det går även att boka den härliga takterrassen med utsikt över lummiga Observatorielunden och Vasastans takåsar. Här får ni en privat oas för att njuta av kvällssolens strålar. Takterrassen passar perfekt för AW, kräftskiva, kick-off, födelsedagsfirande eller grillkvällar med entré direkt från Odengatan.

Aktiviteter

Under vår och sommar finns tillfälle att nyttja den privata takterrassen. Avsluta konferensen med en utsökt grillbuffé, bjud in kunderna till en kick-off eller kanske du vill ha ett sommarmingel med vännerna? Här finns även möjlighet att arrangera exklusiva dryckesprovningar, smakaktiviteter, musiktävlingar eller workshops. Boka färdiga paket eller skräddarsy efter era önskemål. Erfarna projektledare hjälper er att vässa arrangemanget.

Boka nu 08 - 582 482 80

Erbjudande

After ski på takterrassen

Byt ut utsikten över fjälltoppar mot Vasastans takåsar och bjud in kollegorna eller varför inte kunderna på en privat takfest i sann after ski-anda. Samma härliga stämning som i backen — mitt i city. Terrassen smyckas självklart med festliga dekorationer och ett liveband ser till att skapa den rätta partystämningen. På med skidglasögonen och gör dig redo för en företagsfest som det kommer pratas om länge!

Paketpris för privat terrass, mingelmeny med dryckespaket och liveband från 955 SEK per person, exklusive moms. Minimum 80 personer.

Välkomna!