7A Odenplan

En central mötesvåning med flexibla lokaler för upp till 350 personer och en stor takterrass – mitt i Stockholm.

Information

Antal rum0
Antal bäddar0
Antal konferenslokaler14
Max antal i konferenslokal350 pers
Max antal i restaurang200 pers
Avstånd city0km
Avstånd flygplats9km

7A Odenplan är en mötesvåning som passar för alla typer av möten, stora som små. Här hittar du allt från rymliga konferenslokaler med kapacitet för 350 deltagare, till mötesrum för mindre grupper. Varje möteslokal ligger i direkt anslutning till någon av anläggningens lounger med ståbord och trevliga soffgrupper.

Det går även att boka den härliga takterrassen som har en fantastisk utsikt över lummiga Observatorielunden och Vasastans takåsar. Här får ni en privat oas för att njuta av kvällssolens strålar. Takterrassen passar perfekt för AW, kräftskiva, kick-off, födelsedagsfiranden eller grillkvällar med entré direkt från Odengatan.

Aktiviteter

Här erbjuds allt från exklusiva dryckesprovningar, inspirerande gästtalare till matlagningsaktiviteter som höjer nivån på ditt möte. Välj mat och dryck från säsongsanpassade menyer som bjuder på något för alla tillfällen och smaklökar. Oavsett om ditt sällskap önskar frukost, snittar, julbord eller trerättersmiddag kommer ni inte att bli besvikna!

Boka nu 08 - 582 482 80

Erbjudande

Digitala möten

Direktsända möten, webinar eller presentationer med vem som helst och få hjälp med mötesanteckningar, skärmdelning, mötesplanering och snabbmeddelanden. Våra centrala mötesrum är utrustade med tekniken som gör det möjligt att samarbeta på distans och dessutom finns en AV-tekniker på plats. Tv-skärm, kamera med inbyggd mikrofon, Wifi och givetvis nybryggt kaffe ingår. Vi skräddarsyr ditt mötesupplägg!

Max antal: 250 deltagare
Pris från 3000 kr