Lennart Holm VD - Villa Aske

Lennart Holm
VD – Villa Aske

Vem är du?
Lennart Holm – i grunden en kock från Söder 🙂 Idag är jag VD och delägare till Villa Aske, en anläggning i Bro utanför Stockholm med inriktning på konferens, event, bröllop & fest.

Vilket är ditt bästa minne från din karriär?
När jag tog individuellt guld World cup i matlagning 2006 i Luxemburg.

Dina tre bästa tips för ett perfekt möte
Målbild – För mig är det alltid viktigt att bestämma syftet med mötet och vilket resultat man vill uppnå.
Respektera dina kollegor genom att respektera tiden.
Håll mötet i en skön miljö med härlig atmosfär. Gärna med italiensk inriktning 😉

Hur ser mötesbranschen ut om fem år
Fler konferenser kommer att bokas online.
Jag tror inte att behovet av att mötas fysiskt kommer minska nämnvärt (vilket många befarar) även om våra tekniska hjälpmedel har gjort det möjligt att mötas på andra sätt. Däremot kommer tekniken som hjälpmedel (före-, under och efter mötet) bli mer och mer viktigt i framtiden.
Att var unik är centralt!
Konferensmarknaden är överhettad och det är stenhård konkurrens. Köparna är mer pålästa, världsorienterade och ställer specifika och högre krav. Därmed är det än viktigare att vara unik och leverera en produkt som lever upp till våra konferensköpares redan höga ställda förväntningar.

Vad är unikt med just Villa Aske?
Människor associerar Villa Aske med Italien. Att vistas på Villa Aske är lite som att vara i Italien – det är det italienska alternativet för konferens, event, bröllop och fest.

Vissa saker består, de ändras aldrig. Även om samhället runtomkring utvecklas och moderniseras. Villa Aske har stått stadigt sedan 1809. Genom åren har den italienska byggnaden fyllts med olika människor av varierande anledningar och syften. Ämnen har diskuterats, minnen har delats och samtal har ägt rum. Likaså är det med konferenser. Behovet är desamma; Utbildning, teambuilding, kick-off, fest eller bara det att man kommer iväg från kontoret. Oavsett syfte så har det fysiska mötet och samtalet varit det centrala på Villa Aske. Villa Aske är tid för samtal. Men också samtal över tid.