Patrick Roos
Lasse Maja och Welcome Hotel i Barkaby

Namn: Patrick Roos
Ålder: 38
Yrke: VD Welcomegruppen
Familj: 2 barn, Betty 5 & Carmen 3 år, mina föräldrar som startade företaget 1984 samt 2 systrar med familjer
Hur dricker du ditt morgonkaffe?
Svart och vitt. Gärna med en morgontidning när tillfälle ges.

Vilket är ditt bästa minne från din karriär?
Den dagen då vår stora renovering av hotellet var färdigt. Kände en enorm stolthet över den helt nya produkt vi fått fram, att visionen blivit verklighet och att vi som team lyckats åstadkomma detta tillsammans. Att vi dessutom lyckats hålla uppe vår gästnöjdhet samt även klara budgeten för projektet skänkte extra glädje.

Dina tre bästa tips för ett perfekt möte.
Definiera syftet med ditt möte, vad vill ni få ut?
Planering och förberedelse, jobba nära ihop med mötesanläggningen så vi lyhört kan förstå era behov.
Välj en miljö som passar för ändamålet, som får ditt team att inspireras och koppla bort från den dagliga, så att alla kan fokusera, vara närvarande där och då.

Hur ser mötesbranschen ut om fem år?
Det kommer bli än mer fokus på kvalitet, framför kvantitet. Möten kommer vara fortsatt viktigt men vår tid blir bara mer och mer dyrbar, därför vill man investera tid på rätt saker.

Vad är unikt med just Welcome Hotel och Wärdshuset Lasse Maja?
Det är vår kombination av en härligt, mysig och lummig historisk miljö, så lättillgänglig till såväl Stockholms innerstad som Arlanda och Bromma. Att tex ta sig från Stockholms central med pendeltåg till oss tar endast 15 minuter, samma resa med bil tar ca 20. Utöver det så vilja även gärna lyfta fram vår höga gästnöjdhet och strävan att hela tiden överträffa våra gästers förväntningar.