Sabis Porträtt, fotograferat på Restaurang Slagtis på Fältöversten.

Vi på Konferensidé är nyfikna på personerna i branschen och nu pratar vi med Louise som är försäljnings och bokningschef på Sabis, en av våra fina partners.

Namn: Louise Engwall Edholm
Ålder: 36 år
Yrke: Försäljnings och bokningschef Sabis Hotell & Möten där FågelbroHus, Smådalarö Gård, Krusenberg Herrgård, Näringslivets Hus och Wenner-Gren Center ingår.
Familj: Man och 2 söner

Hur dricker du ditt morgonkaffe?
Med mjölk, det blir några koppar per dag…

Vilket är ditt bästa minne från din karriär?
Jag har många ”bästa minnen” men ett är invigningen av nyrenoverade Radisson Blu Arlandia 2014. Vi var ett team som hade arbetat hårt med detta event under flera månaders tid. Anspänningen var hög på dagen ”D” men släppte snabbt med den fantastiska responsen vi fick från våra kunder vilket skapade en känsla som kommer sitta kvar en lång tid framöver.

Dina tre bästa tips för ett perfekt möte.
Förberedelser, mötesplatsen och lyhördhet till motpartens behov.

Hur ser mötesbranschen ut om fem år?
Behovet att mötas fysiskt kommer fortsättas att finnas och tror att vi kommer att värdesätta det mer i en ökat digital värld. Mötena i sig kommer dock sannolikt förändras genom en ökad effektivitet, tydligare agenda och högre krav på teknisk kapacitet i leveranserna.

Vad är unikt med just Sabis anläggningar?
Det är vår passion för mat och möten som genomsyrar allt det vi gör. Vi är ett familjeföretag som grundades 1874 med starka grundvärderingar, alltid nöjd kund, ansvar och respekt. Sen har vi fantastiskt fina anläggningar som ligger i unika miljöer