Julfest på Tändstickspalatset

Tändstickspalatset, beläget på Västra Trädgårdsgatan strax intill NK, är en av Stockholms lite mer okända eventpärlor. Här blandas hemtrevliga miljöer formade av Ivar Kruegers livshistoria med en modern och spännande boutique hotell-känsla. Ett ovanligt lyckat koncept som gjort Tändstickspalatset till en favorit för såväl givande konferenser som lyckade festarrangemang.

En julfest på Tändstickspalatset inleds förslagsvis med något värmande på den stämningsfulla innergården. Vid dåligt väder nyttjas istället den mysiga loungemiljön på övre plan och oavsett väderlek utlovas en trevlig inledning på en kväll full av julstämning. När glasen ekar tomt är det dags att röra sig in i den storslagna matsalen. Menyerna som serveras på Tändstickspalatset är precis som lokalerna i övrigt. Klassiskt vackra med moderna influenser. En traditionell 3-rätters festmeny eller en spännande jultapas-buffé? Valet är ditt.

Efter avslutad middag, när mörkret lagt sig och doften från nejlokor och hyacinter fyller lokalen, börjar festen. Njut av bar och dansgolv och låt kvällen bli sen.

Intresseanmälan