Vi skapar processer och pratar visioner här på Konferensidé .Vilka är vi? vad erbjuder vi? för vem?
Att vi bokar konferenser kostnadsfritt är ingen hemlighet, inte heller att vi tar hand om deltagarhantering, transport och talare/föreläsare. Givetvis fixar vi också aktiviteter inom matlagning eller ribbåt och seglarturer. Skräddarsytt heter det. Men hur lång tid får det ta? Det finns en hets i branschen att kunden vill ha offert inom ett par timmar. Men jag undrar…. är det verkligen så viktigt?

Är det inte viktigare att få en bra offert? En offert som verkligen passar kundens behov? Det kan gå på ett par timmar, men förslagen till dig blir bättre om det får ta tid. Det är jag övertygad om. Dessutom får inte heller provisionen avgöra. Då kan det lätt gå fel.

Vi bokar helst ingen anläggning där vi inte själva har varit på. Vi samarbetar med prioriterade partners, partners vi vet gör ett bra jobb och håller hög kvalitet på både mat, lokal och service. Men det är en färskvara, för vad händer om den duktiga köksmästaren slutar?

Så, jag tycker att offerten får ta lite tid. Det är ju trots allt en dyr historia att åka på konferens och då måste det bli riktigt riktigt bra.

Vad tycker ni?