Om Konferensidé

Konferensidé är en bokningsbyrå som bokar konferenser och events i Sverige och utomlands. Vår tjänst är kostnadsfri och vi bokar allt från exklusive ledningsgruppsmöten till fartfyllda kickoffer. På senare tid paketerar vi även skärgårdsupplevelser och skidkonferenser. Vår styrka är vår kreativa förmåga, vi föreslår, funderar, söker och diskuterar tills vi har hittat det perfekta stället för just dina behov och din grupp.  Vi gör det lilla extra, alltid och på riktigt.

Vi kan också skräddarsy stora möten och events. Vi är erfarna projektledare och tar helhetsansvaret från början till slut. Tillsammans med utvalda partners ser vi till att ert event blir precis så som ni önskar och kräver.

För oss är det viktigt att ni som kund blir 100% nöjda. Därför besöker vi ständigt platser runtom i landet och håller oss uppdaterade på trender och nyheter.

Om Jennie/Delägare

Ansvarig: marknad och sälj
E-post: jennie@konferenside.se

Jennie älskar utveckling, försäljning och service! Hon har lång strategisk och operativ erfarenhet från fastighet, konferens och restaurangbranschen. Allt från värdinna till VD. Jennie tror att humor, skratt och prestigelöshet är ett bra recept för framgång. Hon kommer senast från Siggesta Gård där hon var Försäljningschef. Hon är som person målinriktad och driven och tycker just nu att hon har det absolut roligaste jobbet. Att hjälpa kunder till lyckade konferenser.

Om Carina/Delägare

Ansvarig: ekonomi och events
E-post: carina@konferenside.se

Carina är en riktig klippa när det kommer till att skräddarsy events. Alltid med 100% fokus på kunden och kundens behov. Carina gör ingenting halvhjärtat. Hon har drivit egna restauranger och haft en egen eventbyrå i över 15 år. Hon kommer senast från Siggesta Gård där hon var projektledare för flera publika arrangemang och events. Under flera år har hon även haft uppdrag från TV-produktionsbolag som rekvisitör och projektledare.

Kontakta oss

Telefon
08 - 582 482 80
E-post
bokning@konferenside.se
Adress
FENIX VÄG 16
134 33 Gustavsberg
Stockholms län

Vill du bli uppringd?