Sånga Säby

Varmt välkommen till Sveriges mest klimatsmarta hotell- och konferensanläggning endast 35 km från city, på Ekerö, Färingsö.

Information

Antal rum143
Antal bäddar260
Antal konferenslokaler27
Max antal i konferenslokal310 pers
Max antal i restaurang320 pers
Avstånd city35km
Avstånd flygplats25km

Sånga-Säby är en modern mötesplats i lugn och kreativ miljö. Belägen vid Mälarens strand har vi ett fantastiskt läge vilket ger en härlig känsla av harmoni och inspiration. Oavsett om ni är här för intensiva utbildningsdagar, ett miljöombyte för att få kreativiteten att flöda eller står inför årets stora kick-off, gör vi er konferens till något alldeles extra. En av våra specialiteter är stora möten. Vi har bland annat vår härliga eventlada som rymmer upp till 300 personer, där det går bra att både ha fest, aktiviteter och konferens. Våra duktiga och erfarna projektledare vägleder er från planering till genomförande. Vi finns med hela vägen och kan hjälpa er med allt från deltagarhantering, underhållning och transport.
I köket arbetar vi med ledorden närproducerat, miljövänligt, ekologiskt och KRAV-märkt, och det är av stor vikt för oss vad vi lägger på våra gäster tallrikar.
Vi serverar helt enkelt bra mat från Sveriges bönder.

Hotellweekend

Vi har allt som behövs för en avkopplande weekend. Ta en promenad i Ekparken, ett dopp i poolen eller varför inte en löptur i vårt motionsspår. Här finns kubb, boule och frisbeegolf. Inomhus har vi biljard, pingis, sällskapsspel och böcker att låna ut. I köket jobbar vi med fina svenska råvaror och menyerna är anpassade efter säsong. Dryckerna är noggrant utvalda och vi har ett brett utbud av både ekologiska och biodynamsika sorter.

Boka nu 08 - 582 482 80

Erbjudande

Konferenserbjudande Januari-April

Vi har nu årets bästa erbjudande som inkluderar helpension med trerätters middag, konferenslokal och busstransport. Gäller januari - april Pris från: 2295:- /person